treba bre da sklopim drugu komp, a budzet mu nije nesto preterano veliki, nekih 30k, i ako udomimo negde njegovo kuciste za 10k, znaci sve ukupno 40k (valjda). e sad, kolko ovde pratim berzu, vidim da se preporucuje amd, i to tipa pII x3, za ove nazovi low budget konfe, a ja nesto ne pratim amd pa me najvise buni koju plocu da mu stavim.. al kad vec pitam za plocu aj da pitam i za ostalo.. ne treba mu monitor, ostalo sve da.. ne verujem da ce da tera neki klok u nebesa, najverovatnije nece uopste, ali oce da se igra prvenstveno. hvala..
idi na varijantu CPU sa vecim default klokom.AMD Athlon II X3 450, 3,20GHz, 64bi... Cena: 7.060 din. Atom.Sto se tice ploca ima dosta povoljnih ,verovatno ce ti drugi reci neku proverenu plocu za male pare.
ja stvarno ne znam kako.. ja sam `intelas`, to i imam, al njemu gledam amd bas zbog novcanica, i stvarno ne znam sta da mu preporucim.. ovo valja a?? O.o
Onda u tom slučaju Phenom X2 555, možda se čak i otključa. Ovo dodje ko poklon iznenadjenja
Ploča po izboru oko 70-80 evra.
Chieftec od 500w za 50 evra.
Ako se uzima i kućište i HDD ne ostaje mnogo mesta za grafiku. Ostaje od 100 do 150 evra. U tom rangu ima sledeće: ATI 5750, 5770, 6850, i Nvidia GTS450 i GTX460. __________________ Scourge of PCBerza
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.