E ovako,ovo stavljam umesto mog druga. Znaci on hoce da kupi komp do 35.000 max,ali kaze da hoce neku dobru plocu sa integrisanom grafikom,i kasnije ce kupiti dobru graficku,kada skupi pare. A sad,za ovo ostalo zeli neki dobar procesor,i 4gb ddr3 memorije.On igra samo cs,vazno je da mu gura fps 100 konstantno .) E sad on je veci ljubitelj Intela nego AMD-a,pa dolaze u obzir i AMD I INTEL PROCESORI! :) OSTALO JE NA VAMA,UNAPRED HVALA :)
za te pare bez od intela ko djaval od krsta... uzmi onu scyterovu plocu ima integrisanu grafulju ali sa tom grafikom definitivno neces se moci naigrati, a nece ti ni cs biti fixiran na 100fps-a... ostalo uzmes hdd samsung f3 spinpoint od 500gb npr, patriot ram kao i scyterov psu moze neki chieftec 550w ~60e procesor uzmes za preostale pare.. ook 80e ti ostane za to ako se ne varam..
edit: sad sam video da si nov ovde.. ploca ti je ASUS M4A89GTD PRO/USB3 130e, mozes i bez usb3 dodje oko 100e ja mislim a patriot 2x2 ne znam tacno oznaku cl9 na 1600mhz je .. javne ti se on kad vidi..
Sad on treba da juri Scytera i njegov potpis da bi video mašinu o kojoj ti pričaš. Ploča: M4A89GTD-PRO Ram: Patriot 1600MHz cl8, a za procesor, neki quad, Athlon II x4 ima za 10k, Phenom II x4 za 13k.
Crosshair IV Formula/X6 1055T + Prolimatech Super Mega/2x2GB Geil Ultra Plus/XFX GTX 260/Barracuda 1TB 32MB/Corsair 600T+ CFT-600-14CS
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.