Baci to iz ruke što sad držiš ili za šta misliš da se uhvatiš, jer:
MOGU I KOMPONENTE DA SE KUPE NA RATE, SVE NA GOMILI! CEO RAČUNAR, KAO GOMILA KOMPONENTI.
A, onda, em` biraš ti šta hoćeš a šta nećeš, em IMAŠ GARANCIJU NA SVAKU KOMPONENTU ZASEBNO.
Hiljadu puta smo ponovili: BEŽITE OD VEĆ SKLEPANIH KONFIGURACIJA u domaćoj prodavačkoj režiji. Redom su ili potpuna (tipa forum računari ili jugodata) ili delomična (ali na ključnim stvarma, ploča, grafulja ili procesor, a uvek napajanje) uvaljotka komponenti koje se inače nikako ne bi prodale.
+1, te sklepane `igracke` konfiguracije sa `igrackom` 5570 ne uzimaj !
Pozdrav!
:: Baci to iz ruke što sad držiš ili za šta misliš da se uhvatiš, jer :: :: MOGU I KOMPONENTE DA SE KUPE NA RATE, SVE NA GOMILI! CEO RAČUNAR, KAO GOMILA KOMPONENTI :: :: A, onda, em` biraš ti šta hoćeš a šta nećeš, em IMAŠ GARANCIJU NA SVAKU KOMPONENTU ZASEBNO :: :: Hiljadu puta smo ponovili: BEŽITE OD VEĆ SKLEPANIH KONFIGURACIJA u domaćoj prodavačkoj režiji. Redom su ili potpuna (tipa forum računari ili jugodata) ili delomična (ali na ključnim stvarma, ploča, grafulja ili procesor, a uvek napajanje) uvaljotka komponenti koje se inače nikako ne bi prodale :: :: :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
Preporuci mi ako znas gde moze tako da se kupi. i konfu do 30000 pa da je podelim na 6 rata :: Baci to iz ruke što sad držiš ili za šta misliš da se uhvatiš, jer :: :: MOGU I KOMPONENTE DA SE KUPE NA RATE, SVE NA GOMILI! CEO RAČUNAR, KAO GOMILA KOMPONENTI :: :: A, onda, em` biraš ti šta hoćeš a šta nećeš, em IMAŠ GARANCIJU NA SVAKU KOMPONENTU ZASEBNO :: :: Hiljadu puta smo ponovili: BEŽITE OD VEĆ SKLEPANIH KONFIGURACIJA u domaćoj prodavačkoj režiji. Redom su ili potpuna (tipa forum računari ili jugodata) ili delomična (ali na ključnim stvarma, ploča, grafulja ili procesor, a uvek napajanje) uvaljotka komponenti koje se inače nikako ne bi prodale :: :: :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
:: Reci za šta ti treba :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston HyperX - 5850 Toxic - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: Preporuci mi ako znas gde moze tako da se kupi. i konfu do 30000 pa da je podelim na 6 rat :: ::
Ako kojim slučajem imaš još 2000 u šteku stavi Athlon x3 450, lepo ćeš da se igraš, nema brige. Šteta što nema za bolje napajanje ali i ovo će da služi.
Ovo ti je sve iz emmija, mislim da može i na rate.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
juce sam sa ortakom pricao o njegovom kompu koji je uzeo bas u pc practicu!!! zove se gaming(SOCCER EDITION dobio je inace oridjinal disk) hahahaahahh da se covek nasmeje posteno. naravno graficka je 5570 mozes da se igras ali samo PES.. i eto tako covek ima taj kompjuktor 2nedelje i danas je otisao da zameni DVD LG koji je poceo da tandrice! naravno ne pise nista na tom LG pa moze da ispadne da je i GL. uz napajanje zito MOCNO NEMA STA!! poslusaj ovaj savet i gore napisane i ne uzimaj gotovoooooo
Zovi pa pitaj, mislim da emmi ne prima kartice, duocom znam da prima, možeš kod njih da uzmeš sve osim grafičke a nju negde drugo za keš, to im je skupo.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Raicu emmi ne prima kartice . pokusavam da dobijem duocom da proverim. Mozesh li mi tamo sastaviti koniguraciju do 32000 pliz. hvala kumplung,ajnslag,sofer-sajbna,kurbla,gurtna,rotor,stator, felna,rikverc,karter,sajtna,alnaser i karburator. Retrovizor, cincilator,pakna,ventil i ratkapna,bobina,akumulator,auspuh, lamela,klap
:: Zovi pa pitaj, mislim da emmi ne prima kartice, duocom znam da prima, možeš kod njih da uzmeš sve osim grafičke a nju negde drugo za keš, to im je skupo :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston HyperX - 5850 Toxic - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: Nisam mislio na cekove nego platnom karticom na rate. Jbga nemam cekov :: :: ::
Raicu emmi ne prima kartice . pokusavam da dobijem duocom da proverim. Mozesh li mi tamo sastaviti koniguraciju do 32000 pliz. hvala kumplung,ajnslag,sofer-sajbna,kurbla,gurtna,rotor,stator, felna,rikverc,karter,sajtna,alnaser i karburator. Retrovizor, cincilator,pakna,ventil i ratkapna,bobina,akumulator,auspuh, lamela,klap
:: Zovi pa pitaj, mislim da emmi ne prima kartice, duocom znam da prima, možeš kod njih da uzmeš sve osim grafičke a nju negde drugo za keš, to im je skupo :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston HyperX - 5850 Toxic - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: Nisam mislio na cekove nego platnom karticom na rate. Jbga nemam cekov :: :: ::
Ok Raicu hvala. Jel predlazes neku drugu grafu kod njih?
:: Pa da, to sam ti i napisao, ono što sam ti sastavio gore ima i u duocomu samo bez grafike, to im je skupo, uzmi je negde drugo za keš :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston HyperX - 5850 Toxic - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: ::
Samo emmi ima 5750 ili gts450 za 8500din a to ti je u čitavoj stvari vitalno za udobno igranje. Pozajmi od nekog pare ako nemaš, te iste kartice su drugde 20e skuplje.
Idi na sajt od duocoma pa ubaci sve osim grafičke u konfigurator pa ako te izađe mnogo više vidi da li atom prima kartice, oni imaju ok cene.
:: Samo emmi ima 5750 ili gts450 za 8500din a to ti je u čitavoj stvari vitalno za udobno igranje. Pozajmi od nekog pare ako nemaš, te iste kartice su drugde 20e skuplje :: :: Idi na sajt od duocoma pa ubaci sve osim grafičke u konfigurator pa ako te izađe mnogo više vidi da li atom prima kartice, oni imaju ok cene :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston HyperX - 5850 Toxic - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: Ok Raicu hvala. Jel predlazes neku drugu grafu kod njih :: :: ::
Minimum 5750/5770 ili GTS450, ako mislis da igras na pristojnom nivou...
_________________________________________________________________ ASUS P5B-E Plus - E2160@3.3 - Gainward 4850 512 (650/2200) - Kingston 2x1Gb ________________________________________________ DDR2 800 @ 915 (5-5-5-18) - LC Power 600H - Philips 22
:: Sta mislis o ati 5670 512 ddr5 :: :: :: :: Samo emmi ima 5750 ili gts450 za 8500din a to ti je u čitavoj stvari vitalno za udobno igranje. Pozajmi od nekog pare ako nemaš, te iste kartice su drugde 20e skuplje :: :: :: :: Idi na sajt od duocoma pa ubaci sve osim grafičke u konfigurator pa ako te izađe mnogo više vidi da li atom prima kartice, oni imaju ok cene :: :: :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston HyperX - 5850 Toxic - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: :: :: Ok Raicu hvala. Jel predlazes neku drugu grafu kod njih :: :: :: :: ::
Bas nikako jbga. Ortaku dajem stari komp za 50e u ponedeljak a to mi vec ulazi u tih 32000. urghhhh
:: Prilično slabije. Baš ne možeš da nabaviš 8500 u kešu :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston HyperX - 5850 Toxic - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: Sta mislis o ati 5670 512 ddr5 :: :: :: ::
Onda trazi nesto polovno sa garancijom na oglasima. Imas Asus 4770 za 65e sa garancijom, sto nije lose, pogotovo ako uspes da spustis malo cenu... _________________________________________________________________ ASUS P5B-E Plus - E2160@3.3 - Gainward 4850 512 (650/2200) - Kingston 2x1Gb ________________________________________________ DDR2 800 @ 915 (5-5-5-18) - LC Power 600H - Philips 22
:: Bas nikako jbga. Ortaku dajem stari komp za 50e u ponedeljak a to mi vec ulazi u tih 32000. urghhh :: :: :: :: :: Prilično slabije. Baš ne možeš da nabaviš 8500 u kešu :: :: :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston HyperX - 5850 Toxic - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: :: :: Sta mislis o ati 5670 512 ddr5 :: :: :: :: :: :: ::
trebaju mi vasi komentari i predlozi za svaku komponentu sem procesora. i to tipa: `ovo je ok, a ovo nemoj nego uzmi ovo zbog cene, kvaliteta...`
kazem igrice ne igram, niti nameracam. ako mi bas dune menjacu grafiku. komp je za kucnu upotrebu, pokretanje nekih cisco simulacija, nista spec. znaci konfiguracija je previse za trenutne potrebe al hocu da kupim jak komp posle 100 god i da opet budem miran bar 50.
Dobra ploča, ne treba ti još slotova za grafičku, ima sata3, usb3, zlu ne trebalo Ok i memorija Ne treba ti ni jače napajanje jer ne misliš da stavljaš neku blesavu grafiku a kućište je ionako stvar ukusa
Sve OK... Kupuj dok kurajberi nisu svirnuli pdv na kvarno još pre nove godine.
:: Pozdrav ljudi :: resio sam da uzmem novu makinu posle 100 god i to pre famoznog pdv_1_januara :: Ideja je sledeca :: procesor: i5 760 - i tu u principu nemam nedoumica :: ploca: ausus p7p55d-e l :: memorija: trenutno ne bih uzimao vise od 4GB DDR3 1600Mhz, recimo http://www.pcberza.rs/detaljnije/etron/105-5929 :: grafika: ne igram igre vec godinama, niti mislim da cu poceti tako da ovde ne bih bacao pare. znam vecina ce reci greh je na ovakvu konfiguraciju uzeti ovu grafiku: http://www.pcberza.rs/detaljnije/microsystems/38-19487 :: hdd: wd caviar black 1TB, 7200rpm, 64M :: napajanje: neko lc 600w, recimo http://www.pcberza.rs/detaljnije/duokom/131-345/ i kuciste http://www.itsvet.com/proizvod/lc-power-pro-line-919b/comp_comp_case/204/1290 znam, nepotrebno je i klinacki je i pomalo kicerica, al nesto mi trip da ga uzmem :: :: trebaju mi vasi komentari i predlozi za svaku komponentu sem procesora. i to tipa: `ovo je ok, a ovo nemoj nego uzmi ovo zbog cene, kvaliteta...` :: :: kazem igrice ne igram, niti nameracam. ako mi bas dune menjacu grafiku. komp je za kucnu upotrebu, pokretanje nekih cisco simulacija, nista spec. znaci konfiguracija je previse za trenutne potrebe al hocu da kupim jak komp posle 100 god i da opet budem miran bar 50 :: :: Hvala unapred za ideje i savete :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.