AMD Phenom II X4 955 BE Gigabyte 870A-UD3 4GB DDR3 Exceleram 1333Mhz Sapphire 6870 1GB DDR5 Samsung S223C Xigamtek Asgard II Chieftec CFT-600-14CS Samsung F3 500GB Sata II Cooler Master 212+
Planirao sam da potrosim do 800evra (mogu i preko ako ima potrebe). Interesuje me moze li sa ovim da se igraju najnovije igre sa najvise detalja u opcijama?
:: AMD Phenom II X4 955 B :: Gigabyte 870A-UD :: 4GB DDR3 Exceleram 1333Mh :: Sapphire 6870 1GB DDR :: Samsung S223 :: Xigamtek Asgard I :: Chieftec CFT-600-14C :: Samsung F3 500GB Sata I :: Cooler Master 212 :: :: Planirao sam da potrosim do 800evra (mogu i preko ako ima potrebe) :: Interesuje me moze li sa ovim da se igraju najnovije igre sa najvise detalja u opcijama :: :: Hvala unapred na odgovoru!
Ti kanda podjebavas odje nekog? Naravno da je OK za igre, ali...
15.12.2010. 01:09
status: user broj poruka: 10997
ne samo za igre. I za druge stvari je i vise nego OK - all right je... - - - - - - - edit: jedino, mozda, da menjas kartu za GTX470/570. E, sad sam ja onaj koji podyebawa...
haahah namerno nisam nista postovao...cekao sam te da editujes post jer sam tacno znao sta ces mu napisati!! hahahah ... onda vec uzmi i i5 da se uklopi kako Bog zapoveda... :D salu na stranu... jako lepa konfiguraciju, ne bih nista menjao sem ovog gore pomenutog :D pozz
UZIMAJ SEASONIC DOK GA IMA U SRBIJI TO TI JE TEHNOLOSKI DRAGULJ U (PC) SVETU(RADE NAPAJANJA ZA CORSAIR I ANTEC). tesko da ces da naletis kod nas na enermax ili tagan tako da uzimaj od ovog proizvodjaca dok ima....... prave PSU od 1975 mnogo je to godina zar ne????????
:: edit: jedino, mozda, da menjas kartu za GTX470/570. E, sad sam ja onaj koji podyebawa.. Ma kakva crna NVidia GTX 470 skuplja 30 40 eura a slabija od Ati 6870 bar u tom rangu cena, pogotovu sto je najbitnije u minimum fps-u... Nema vajde od Nvidie, skuplja izrada kartica a njen konkurent Ati na sve ima odgovor i ono sto svakog kupca prvenstveno interesuje jesu cena + (perfomanse)... i u poredjenju bar sto se tice te dve kartice bolji je Ati...
Taj Samsung Spinpoint F3 od 500GB je odlican hard i najbrzi, al sigurno mozes izdvojiti jos nesto manje od 2000 dindzi za Samsung Spinpoint F3 [HD103SJ] 1000GB koji je jos brzi i povoljnije te izadje...
@lavljesrce ne lupetaj,nVidia je u odnosu na prvi i drugi kvartal postala i vise nego konkurentna,najpre sa GTX 460/50 zatim i 580/70! GTX 560 se ocekuje pocetkom 2011,kao i dugoocekivani dvoglavi Fermi... Gde je tu tebi ne konkurentnost?
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.