Pozz ljudi citam pitanja i odgovore vec tri dana a bogami i noci i tek sad nista neznam. Nosim se mislju da kupim gotovu konfiguraciju kod gigatrona ili win wina jer sam totalno sludjen,pa pitanje dali cu pogresiti tom odlukom to jest dobiti manje za ulozen novac?
Kupio bih komp iskljucivo za igre i imam oko 750 evra znaci za kuciste,napajanje hard,graficku,plocu,procesor i memoriju. Monitor imam (asus 22 ,mis roccat,tastaturu zvucnike) pa bih zamolio gospodina raica i sve vas ostale na savetu i predlogu za konfiguraciju koja bi mi trajala3-4 godine ,ako je moguce. (znam da vam je smorno ali sam nemogu odluciti i izvuci najbolje iz vasih ranijih odgovora,a i nerazumem se u overklokovanje mator sam da se sad ucim) hvala unapred na vremenu i trudu.
nemoj ni da pomisljas o gotovoj konf. !!!!!!! ja sam moj komp sklopio za 600e ali sve komponente su iz razlicitih firmi. prvo ispadne jeftinije, drugo mozes da se zezas koliko hoces
Kakva god da je ta sklopljena konfiguracija, za te iste pare uvek možeš da sastaviš bolju od odvojenih komponenti, čak i u istoj prodavnici. Dakle, njet.
Prva stvar, pazi da ti ne naiđe recimo tortojed, on je lud, nećeš se dobro provesti kad ti vidi nick.
Ako nećeš ništa da klokuješ bolje amd, intel se isplati kad mu izvučeš crevca, i ova grafička je dobra takva kakva je. Trebalo bi da ti potraje konfiguracija, imaš quad, usb3 i sata3.
Pošto imaš lufta stavio sam bolje kućište i napajanje, možeš da uzmeš i Xigmatek Asgard + Chieftec APS-550S da uštediš koju paru - možda za razliku da uzmeš nekog x6 Thubana ako misliš da će ti trebati ali za igre razlika i nije neka.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
da da sta ja pricam moze sve iz iste firme. pomenuo sam moj primer razl. firme :) kutija sa garancijama je prava ludnica, treba mi 2min da nadjem odgovarajucu garanciju..
Pomenuo sam i tu opciju. U igrama nema velike razlike jer ih veći deo ne koristi ni četiri jezgra a taman posla šest. Možda se promene stvari u sledećih par godina al čisto sumnjam.
Šta znam, uzmi ako si rešio da potrošiš sve al nije ti preko potreban, kad ti zatreba biće lepših stvari za kupovinu.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.