:: :: A kako je moguce da nije Quad jaci od x4 phenom... Koji test to pokazuje ? Ja ne verujem da takav ima ... xD :: :: Kad bih uzimao Quad ovaj... Koju maticnu da uzmem??? : ::
Evo sad gledam ovaj cpu extra je... Ali koliko sam ja saznao do sada... AMD jeste dosta jaci od intela kad su u pitanju male pare.. Ali u stabilnosti mu nije ni do kolena ...
Pa predlozio ti je raic plocu. To je ova iz mog potpisa. I ovaj ram iz mog potpisa uzmi. Ja sam ga platio u subotu 6490 u pcpracticu, a sad je stigao u emmi, pod oznakom NOVO i kosta 7500 :D :D :D, e to je kupovina
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2 Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apoll
:: :: :: :: Evo sad gledam ovaj cpu extra je... Ali koliko sam ja saznao do sada... AMD jeste dosta jaci od intela kad su u pitanju male pare.. Ali u stabilnosti mu nije ni do kolena ... :: :: http://itsvet.com/proizvod/amd-phenom-ii-x4-925-2.8ghz-8mb/comp_comp_cpu/47/37 :: :: Kad bih uzeo ovaj... :: Ajde predlozite onda Maticnu na koju leze ovaj cpu i ram ddr 3 ? do 80,90e
Ta priča o stabilnosti je bila taze pre 7-8 godina a eto i dalje je čuješ tu i tamo, ko i ono o atiju i lošim drajverima.
Batali loše izgovore i reci ko čovek `volim intel, intel i samo intel so help me god` i nema problema, takvi su češći nego što misliš i imaju puno razumevanje ovdašnje zajednice.
Ako ti samo za igre treba i nisu ti bitne novotarije, api taj matori quad ili skupi još koju kintu za i5 760. i3 guze i athloni.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
baziranih na VIA i (u mnogo manjoj meri) nVidia čipsetovima, nestalo mi je i problema sa `nestabilnošću` mojih AMD procesora. `Ful AMD` je za sada zakon, barem prama mom skromnom iskustvu. Tako da su priče o nestabilnosti AMD-a pri kraju prve decenije 21. veka više nego smešne i mogu da se čuju samo od ljudi koji ništa od AMD-a nisu nikada posedovali.
Hehehe.... :D Moram prvo da idem u Atom Computers.. .samo tamo ima sve u kompletu od ovoga xD Do kraja vikenda cu valjda uzeti azdahu pa da napokon igram Css u normali... a ne sa fpsom 30 -100 -.- i jos sa cfgom :S Jedva cekam :)))) xD Pa hoce li moci da gura ovaj LC 5550 sigurno ? :D
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.