:: Ovako,potrebna mi je pomoc da se opredelim sta kupiti za igrice,potrebne konponente za 30 000 din su :: :: kuciste,napajanje,procesor,graficka,memorij :: :: hvala unapred na ponudama i savetima :: :: Nije sramota ne znati,sramota je ne znati a ne pitati
Pa svi su strucni pa ne mogu da nauce da koriste search, to je veoma komplikovan postupak
Ali evo nesto na brzaka, znaci za te pare ako imas AMD konf(nisam gledao tacne cene nego onako ofrlje)
Kuc- neko tamo sto jeftinije nije bitno toliko napa-lc 6550, ako ne onda CM, CHIEF, OCZ, SILVER itd proc-ATH x3, ako ne onda ATH x4(ali nesto skuplje izadje) graf-5770, gtx460, ili polovna 5770, i tome slicnu ispod toga ne vredi ici mem-......ako je ddr3 onda neka jeftinija od 1333+
Prijatelji moji nije problem koristiti search,koristim ja njega nego namerno svaki put postavljam novu temu kada sklapa konfiguraciju nekome jer tehnologija napreduje i verujem da danas moze da se kupi nesto bolje za date pare nego pre godinu dana recimo za iste pare,jel tako? Toliko sam ubrzo sa ovim pitanjem da sam zaboravio da dodam i maticnu plocu :/ Znaci za 30 000 din kuciste,napajanje,procesor,graficka,memorija i MATICNA PLOCA!
Pozdrav
Nije sramota ne znati,sramota je ne znati a ne pitati
Odeš malo na google, pa jedan, drugi, treći forum, pa vidiš šta valja, u medjuvremenu se u glavi saglasiš sa sobom hoćeš jeftiniju ploču, skuplji procesor itd...
PC Berza osim search na forumu ima predivnu opciju onu gore levo koja se zove komponente, koju uvek koristim jer obuhvata cene u celoj Srbiji, jedan od razloga sto posecujem ovde cesto ovaj sajt pored itsveta i jos nekih tako. Tako da u searchu mozes sigurno da nadjes nesto novijeg datuma da imas neku smernicu, pa onda odes na komponente pa trazis po ceni ono sto ti treba, znaci ustekas malo na cpu ili na ploci, jer recimo ima ploca sa sli, ako ti ne treba sli onda uzmes neku sto podrzava sto brzu memoriju sve cpu-ove(koje bi da koristis) itd....
Znaci nije problem da se sastavi konfiguracija, a ovde mozes da pitas recimo da li je bolje ovo ili ono(naravno ako vec nema tema o tome) ili nesto tome slicno za sta nemas vec pisano..... da ne bi duzili post imas ovde predloge koji ce sigurno da ti se uklope u budzet, i slobodno iskoristi ono gore dugme levo komponente
:: Prijatelji moji nije problem koristiti search,koristim ja njega nego namerno svaki put postavljam novu temu kada sklapa konfiguraciju nekome jer tehnologija napreduje i verujem da danas moze da se kupi nesto bolje za date pare nego pre godinu dana recimo za iste pare,jel tako :: Toliko sam ubrzo sa ovim pitanjem da sam zaboravio da dodam i maticnu plocu : :: Znaci za 30 000 din kuciste,napajanje,procesor,graficka,memorija i MATICNA PLOCA :: :: Pozdra :: :: Nije sramota ne znati,sramota je ne znati a ne pitat :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.