Planiram da sklapam kom da bude sto bolji za igrice i da kosta do nekih 630/tak evra.....nesto sam malo gldao i raymisljao da uymem AMD PHENOM SA 3.2 GHZ...i graficku neynam da li je bolja GIGABITE NNVIDIA 460 ili ASUSOVA ATI 6850?? STO SE TICE RAMA TU BI 4 GB DDR3 KINGSTON......DA LI NEKO IMA BOLJE RESENJE?? JAVITE MI STO PRE...JER USKORO TREBAM DA KUPIM...
Nema potrebe za velikim slovima. Nosimo mi naočale. Drugo nema potreba za dve ISTE teme. Treće sporije kucaj sa ciljem da ne praviš mnogo kucajućih pogreški. Četvrto Phenom SA 3,2Ghz je ok. Bolji ti je HD6850 tj ja bih pre to uzeo.
Ploču ono što je najbitnije nisi spomenuo tj vidim da si gejmer nekuk asus ili gigabajt 880 ili 890 čipset
Svi malo treba da se ucimo...dok postojimo..Kucajuce pogreske ne postoje,vec greske pri kucanju,Zarez,znak interpunkcije,postoji sa ciljem da razdvoji slogove kako bi oni bili izneseni u punom smislu.Za prohteve usplahirenog deckica nemam komentar...Nejasno je...
:: Nema potrebe za velikim slovima. Nosimo mi naočale. Drugo nema potreba za dve ISTE teme. Treće sporije kucaj sa ciljem da ne praviš mnogo kucajućih pogreški. Četvrto Phenom SA 3,2Ghz je ok. Bolji ti je HD6850 tj ja bih pre to uzeo. :: :: Ploču ono što je najbitnije nisi spomenuo tj vidim da si gejmer nekuk asus ili gigabajt 880 ili 890 čipse :: :: support normalit :: ::
Ja se malko šalim sa čo`ekom, a usput igram CS pa sam žurio da završim poruku. Pardoniram.
support normality
:: Svi malo treba da se ucimo...dok postojimo..Kucajuce pogreske ne postoje,vec greske pri kucanju,Zarez,znak interpunkcije,postoji sa ciljem da razdvoji slogove kako bi oni bili izneseni u punom smislu.Za prohteve usplahirenog deckica nemam komentar...Nejasno je.. :: :: :: Nema potrebe za velikim slovima. Nosimo mi naočale. Drugo nema potreba za dve ISTE teme. Treće sporije kucaj sa ciljem da ne praviš mnogo kucajućih pogreški. Četvrto Phenom SA 3,2Ghz je ok. Bolji ti je HD6850 tj ja bih pre to uzeo. :: :: :: :: Ploču ono što je najbitnije nisi spomenuo tj vidim da si gejmer nekuk asus ili gigabajt 880 ili 890 čipse :: :: :: :: support normalit :: :: :: ::
Ploca - ASUS MB - SOCKET AM3 - M4A89GTD PRO - oko 12 000 Procesor: Phenom X4 955 na 3.2 ili Phenom x6 1075 - prvi je 15 000, okoi 20 000 Memorija: Kingston HyperX 2 x 2gb - izmedju 7 i 10 000 Graficka : ATI radi savrseno sa AMD-om tako da sam pre za tu varijantu 6850, ostalo zavisi koliko ti para ostane :)
Moja neka preporuka, naravno ima ovde puno pametnih glava na forumu, tako da ces se vec snaci :)
:: Svi malo treba da se ucimo...dok postojimo..Kucajuce pogreske ne postoje,vec greske pri kucanju,Zarez,znak interpunkcije,postoji sa ciljem da razdvoji slogove kako bi oni bili izneseni u punom smislu.Za prohteve usplahirenog deckica nemam komentar...Nejasno je.. :: :: :: Nema potrebe za velikim slovima. Nosimo mi naočale. Drugo nema potreba za dve ISTE teme. Treće sporije kucaj sa ciljem da ne praviš mnogo kucajućih pogreški. Četvrto Phenom SA 3,2Ghz je ok. Bolji ti je HD6850 tj ja bih pre to uzeo. :: :: :: :: Ploču ono što je najbitnije nisi spomenuo tj vidim da si gejmer nekuk asus ili gigabajt 880 ili 890 čipse :: :: :: :: support normalit :: :: :: ::
Ajd i ja kažem neku rec, mada cu verovatno reci što receno vec jeste. Šta god da uzmeš ima da bude dobro. Male su razlike između 460 6850 6870 kao i između bilo kojih procesora tog ranga. Mada pi ti ipak , ako imaš para, predložio phenom x6. I još nešto, naravno ako možeš, da ti sve to sklope pa pusti par kriticnih igrica COD BO i Krizu recimo pa ako radi sve kako treba to je to :).
kao prvo i najbitnije iskljuci caps lock. to je glavni razlog zasto ti niko do sada nije posteno odgovorio. postoje drugi pristojniji nacini da privuces paznju. kao drugo sta ce ti phenom ako ne koristis autocad/maya/photoshop/neki random profesionalni program... a iskreno ne zvucis kao neko ko se bavi time. za igre je stvoren athlon. i trece, rekao si samo komp, nista drugo nisi spominjao. dakle to ces ovde i dobiti, bez monitora i periferija.
Epski pravopis, e da mi je nalupati šamare tvojoj nastavnici srpskog
29.11.2010. 08:18
status: user broj poruka: 9006
Ovo mi deluje kao u onoj knjizi Anno Dracula kad lik što se predstavlja kao jack the ripper ostavlja poruke policiji, inače je doktor i obrazovan lik ali namerno piše kao pošljednji geak da ih zajebe.
Evo ti i amd i intel varijanta bez monitora ako si to hteo:
Slicam sam i ja sklopio....msm da cu ipak da uzmem 460 graficku...A sto se tice Caps Locka obozavam da ga koristim i svi se nerviraju zbog toga,al makar se neko zabavio..xDD
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.