Ako zelite da radite ili vam trebaju bitne informacije, kontaktirajte me na mail. Pomazem iskustvom, pre nego sto napravite neku gresku na samom pocetku..
Svako ko je zainteresovan za rad u vezi sa igraonicom neka se javi, nudim zarade od 100 do 1000e mesecno.
:: Pa nema nigde teme za igraonice, pa zasto da ljudi ne znaju gde mogu naci sve informacije na jednom mestu.. :: :: Znam kako je meni bilo tesko da nadjem odgovore na neka pitanja pre 5-6 godina.. ::
Daj pomogni mi hocu da otvorim paintball klub, gde ima oni pistolji i kuglice...
:: Ako zelite da radite ili vam trebaju bitne informacije, kontaktirajte me na mail. Pomazem iskustvom, pre nego sto napravite neku gresku na samom pocetku. :: :: Svako ko je zainteresovan za rad u vezi sa igraonicom neka se javi, nudim zarade od 100 do 1000e mesecno. :: :: Mail: crazy.paintball.mld@gmail.co ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.