Prvo, razmishljam se izmedju dve konfiguracije, drugim rechima hteo bih da uradim upgrade, ali nisam trenutno u mogucnosti da izdvojim neku vecu sumu novca. Prva konfig.
Imam kucishte Chieftec Aegis sa kulerima i napajanjem Cooler Master od 380w i hard WD 320gb SATA 300, nisam neki gejmer tako da mislim da bi mi integrusha bila dovoljna dok ne pazarim neku bolju karticu. Iskreno privlachi me AMD verzija zbog svog quad procesora, ali bih zeleo da chujem vashe mishljenje.
AMD je ono pravo. odnos cena/kvalitet. svako bi hteo da poseduje Intel konf. ali pare su problem!!! ovako ces dobitii dosta igrackih mogucnosti za dosta manje para a da bude stabilan komp. samo mozes da se iscimas za jos koji evro i da uzmes Phenom II. svetlosnu god je ispred athlona znam iz iskustva. ja imam Phenom II X3 720 2.8 i radi sve kao podmazano!!!!!!!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.