i3, 2 kg RAM-a i graficko resenje u vidu kooperacije ploce (pe`set petica) i CPU - isplati li se dati 250 eura za (n)ovo? Naglasicu da konfiguracija nije predvidjena za igranje: film, muzika, internet, office. Meni se cini da je veoma povoljno, ali pitam za svaki slucaj, ne poznajem dovoljno i3 procesore.
nemoj me pogresno shvatiti ali mislim da ako kupujes novo, bolje ti se isplati amd varijanta.. ne znam kakav si sto se tice amd-a ali definitivno daje vise za ulozenu paru u tom segmentu!
ako je privrzen onda je okej, nije lose uopste.. samo vec vidim da ce biti napajanje kinez najgori.. tako da gledaj da ga savetujes da kroz neko vreme kad dodje neka kinta uzme nekog lc-a ili slicno.. ali to je to, pozz!
`Krkub je nepredvidljiv, a sklon je i porocima. Pucajte ako se priblizi na manje od 14 metara od Doma omladine.` - Wayne Shorter na otvaranju BJF u Domu omladine.
@repsi
U pravu si, neki neidentifikovani Kinez jeste, pa sam rekao da barem zamijeni sa LC.
AMD Phenom II X3 710@3.45Ghz Box with CU pipes linx@55C Asus M4A785TD-M EVO 2x2GB DDR3 1600Mhz Muschin CL7 ATI HD4200 PC power cooling and silencer 500W@LC Power 919B Aequitas 2x500GB samsung F3@Raid 0,2x2TB WD Green@RAID 1
:: :: `Krkub je nepredvidljiv, a sklon je i porocima. Pucajte ako se priblizi na manje od 14 metara od Doma omladine.` - Wayne Shorter na otvaranju BJF u Domu omladine :: :: :: @reps :: :: U pravu si, neki neidentifikovani Kinez jeste, pa sam rekao da barem zamijeni sa LC.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.