Evo napokon sam sve skolpio, posle duzeg cekanja da mi stignu hladjenje i memorija... :) CPU: Intel i7-950 Mem: Corsair 2000Mhz Ploca: Asus Rampage III Extreme GPU: ATI 4870x2 PSU: Corsair HX850 Hladjenje: Corsair H70
PS. Kablovi su mogli da budu malo sredjeniji, ali su predugacki...
Sky i tortojed-e ako hocete da se dogovorimo pa da svratite do mene, da testiramo i pijemo hladno pivo... :D
Brate ta ista 4870x2 ti je brza ili negde ista kao i 5870,nikako slabija. pritom kosta oko 160 evra polovna. gtx295 mozes naci oko 200,doricna jednaka ili brza od gtx480.... pa ti vidi sta se isplati kupiti,,,
Ne pitam zbog brzine grafike nego sam pomislio da je kupio negde novu 4870X2, tj. da su ga namagarcili, s obzirom da kosta oko 40000din, al vidim da grafiku nije kupovao tako da ok. Inace za tih 40000din mogu da se uzmu dve 6850 koje bi obrisale patos sa tom 4870X2. Iz tog razloga pitam, da se razumemo...
Nije takav tortojed, ja sam pre ove imao 4850, i naravno slagao se da je to odlicna graficka za te pare...
:: Postane neuračunljiv kad vidi crvenperku kod nekog u kompu pa da ti ne bi ubacio štogod u pivo, 15g druženja ili ne.. :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: ::
Tortojed misli da je 4850 dobra karta?! Ati 4850?! Ati RADEON 4850?! Ooooo, pa znaci ima iskrica tu za prema atiju! Stara ljubav zaborava nema! xD xD xD
:: :: :: Nije takav tortojed, ja sam pre ove imao 4850, i naravno slagao se da je to odlicna graficka za te pare.. :: :: :: :: Postane neuračunljiv kad vidi crvenperku kod nekog u kompu pa da ti ne bi ubacio štogod u pivo, 15g druženja ili ne.. :: :: :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: ::
Vrh komponente..Drago mi je kada neko uziva u ovim stvarima i ima toliko entuzijazma.. Cestitam..Nek te sa srecom sluzi.. P.S.I ja imam na umu slicnu masinu uz neke varijacije ali otom potom..Ima vremena.. Svaka cast..
:: Hvala.. :: Ajde pusti mi mail, da se dogovorimo kad da dodjes do mene.. :: :: :: :: Vrh komponente..Drago mi je kada neko uziva u ovim stvarima i ima toliko entuzijazma. :: :: Cestitam..Nek te sa srecom sluzi. :: :: P.S.I ja imam na umu slicnu masinu uz neke varijacije ali otom potom..Ima vremena. :: :: Svaka cast. :: :: :: :: Intel Q9650@4.3 Ghz LinX :: :: http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.pn :: :: GTX295 The Best Vantage Score :: :: http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png :: :: :: ::
LEPA :) nego jel tebi H70 okrenut da ubacuje vazduh unutra? Jel moze drugi polozaj ventilatora, ovaj maleni sa severca duva ka njemu pa ce da bude malo sudaranja vetropira, a i punis kucu sa toplim vazduhom.
prvi put sam na ovom sajtu pa izvinite ako nisam na pravom mestu ali molim misljenje nekog strucnijeg.ovo je kupljeno danas kuciste chieftec bh-01b-b procesor amd phenom II X4 955 be ploca gigabyte ga 880gm-ud2h memorija geil 1333 hard samsung spin point f4 napajanje chieftec cft 650 graficka ati radeon 6850
:: prvi put sam na ovom sajtu pa izvinite ako nisam na pravom mestu ali molim misljenje nekog strucnijeg.ovo je kupljeno dana :: kuciste chieftec bh-01b- :: procesor amd phenom II X4 955 b :: ploca gigabyte ga 880gm-ud2 :: memorija geil 133 :: hard samsung spin point f :: napajanje chieftec cft 65 :: graficka ati radeon 685 :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.