Uz vasu pomoc kolege, sklopio sa gejming masinu.Ostao je samo problem gde kupiti komp. Nisam iz Bg-a, a kod mene u gradu ne mogu da nadjem sve komponente. Koja je firma u Bg-u, sto se vaseg iskustva tice, najpouzdanija, sa kvalitetnim servisom i postovanjem garancije?
Kad god sam uzeo nesto kod njih, sve je bilo super sto se tice garancije. Drugu sam sklopio komp i opet sve super kada je trebalo da ispostuju garanciju. At*m Computers je u pitanju. Poz
Mislim, ne bas lepo iskustvo, bar ono sto sam citao ovde po forumu... Medjutim, evo i prosla tema o Mushkin memoriji kod Atom-a, pa ispade da coveka zezaju, a ja ih nahvalio... Izgleda da sve zavisi od srece...
Siguran sam da bi u Atomu dobio istu tu drugu memoriju ako je stvarno crkla bez nasilja nad njom. Ko da njih bole uvo za memoriju da se brukaju, vrate je dobavljacu, on salje proizvodjacu i to je to.
Intel Core i5-760 4.0Ghz / Mega Shadow Deluxe + Be Quiet! Silent Wings Pure USC Asus P7P55D-E Evo Muskin Black Stilleto 2x2GB DDR3 1600Mhz / OC 2000Mhz MSI GTX460 Cyclone 1GB OC 900Mhz/1800Mhz/2150Mhz OCZ Vertex 2 60
Kod njih narucujem komponente i konfiguracije za mene, moje prijatelje, prijatelje mojih prijatelja i za firmu u kojoj radim. Sto se tice garancije uvek su padale zamene kad nesto crkne
Od mene svaka preporuka
a da, nekad su imali najnize cene, a sad su se preselili pored arene pa se malo proQrcili i digli cene. Jbg moze im se
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.