Ovako, ja sam vam se prije javljao kad sam kupovao pa evo me opet da pomognete i posavjetujeme me...
Planiram da kupim komp i odma da vam kazem kod nas su cijene nesto jace nego tu kod vas po Srbiji...
Konfiguracija koju sam ja zamislio je bila sledeca al prvo da kazem da sve ono sto sam htio pola nema na lageru pa mi nude sve skuplje razlog neznam koji je tako da mi se komp sa 500 e podigo na kraju do 750 E a toliko novca mi se ne daje pa da vidim sa vama...
na lijevoj strani cu pisati sta sam ja zamislio a desno sta mi nude... to sto nude jest bolje ali i puno skuplje
AMD Athlon II X4 635 AMD phenom II X4 945 skuplje 50 E od athlona Plocu trazim od vas da mi predlozite sto bolju a sto jeftiniju ponekad igram samo PES 2011 tj cu igrati oni nude gigabajtove 770 ja bi mozda neku bolju a oni nemaju ni asus ni biostar pa onda sta da uzmem od gigabayta HDD 500 GB WD VGA ati radeon 5750 1 GB mada posto je samo 30 E skuplja uzecu 5770 bolja je odlucio sam i jos napajanje najbitnije chieftek oni nude od 650W i dobro je al oko 110 Evra je pa da vidim sa vama jel skupo ili da uzmem neko slabije al mislim da je to chiftekovo od 650W vrijedi kupiti... kuciste cu uzeti neko vece bez napajanja... e sad mene zanima da vas pitam jel tako da nista ne gubim ako uzmem athlona X4 i da za moje potrebe phenom mi je nepotreban koji sam naveo a skuplji mi je ddr3 cu uzeti kingston milim da je na 1666 ili 1333 4GB hiper X tako se nekako pise da sad ne trazim :) znaci i ploca mi treba sa ddr3... ovo sto ja trazim je oko 600E a oni mi znaci nude sa jacim procesorom za oko 700e pa sta da uradim... molim sve da pomognu i za procesor i memoriju i plocu grafiku cu ati odlucio sam i za napajanje me zanima HVALA VAM...i pare nisu problem do 750E mogu dati samo da kupim dobre stvari a klokovat nista ne planiram jer je pod garancijom2 godinu kad kupim ako ne klokujem a mislim i da nema potreba za moje potreba a i neznam klokovat da budem iskren HVALA SVIMA
Na tom tenderu, najgori je ponuđač br.1, br.2 i br.3. A, to je, kod nas Srba najpopularniji i poznat kao: samo JEDAN ponuđač.... Pa, ako nije tajna, ko je taj poslovni čika koji nema athlone nego uvaljuje phenome, koji uvaljuje duplo skuplje napajanje od potrebnog za karticu-sistem itd. itd.... Daleko od toga da to što nudi nije i dobro, ali, mnogo više i košta. Za ploče ne mogu ništa da ti kažem, jer nisam skoro uzimao ništa, a, da reklamiram firme ili firmu koji se ovde najčešće pominju, neću. Pročešljaj forum.... i firme, za biostarovu ploču, to bi bilo ono što ti tražiš.... JEDINO, ako caka nije u tome da on jedini daje 2 godine garancije?
:: Na tom tenderu, najgori je ponuđač br.1, br.2 i br.3. A, to je, kod nas Srba najpopularniji i poznat kao: samo JEDAN ponuđač... :: Pa, ako nije tajna, ko je taj poslovni čika koji nema athlone nego uvaljuje phenome, koji uvaljuje duplo skuplje napajanje od potrebnog za karticu-sistem itd. itd.... Daleko od toga da to što nudi nije i dobro, ali, mnogo više i košta. Za ploče ne mogu ništa da ti kažem, jer nisam skoro uzimao ništa, a, da reklamiram firme ili firmu koji se ovde najčešće pominju, neću. Pročešljaj forum.... i firme, za biostarovu ploču, to bi bilo ono što ti tražiš... :: JEDINO, ako caka nije u tome da on jedini daje 2 godine garancije :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: :: Hehe, radnja je u Doboju a tacno je da daje 2 godine garanciju ali je svejedno preskupo i nije mi potrebno to sto nudi... Jer meni je dovoljan i brz athlon II X4 635 koji radi na 2,9 i po meni chiftek napajanje za mene je dovoljno od 500W a ako je neko losije onda oko 550 W opet vi kazite
Jel imas broj?! Mislis voze racunare za republiku srpsku?! Dosao bih nije problem jel u BG ili u koji grad?! Beograd skroz malo poznajem to je problem!!!
:: ali mislim da nasi kuriri rade republiku Srpsku, zvrcni AKS Express i raspitaj se :: Posto kontam i da dodjes ovde jeftinije ces proci :: :: :: Lala 4ever! :: http://spedr.com/4tb3 :: :: http://imgur.com/QFXgQ.jp :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.