Ima li neka firma u bg koja ne laze sto se tice lagera, tj. da ono sto pise na njihovom sajtu ima i u radnji?! Ubih se da sastavim komp, gde god da odem nesto nemaju.. Komp je za firmu pa mi je lakse da sve kupim na jednom mestu zbog placanja..
Nema al opet za to služi telefon, znači uzmeš motku, oteraš zmiju s njega pa se raspitaš lično.
Upozorio bi te na WufWuf, oni znaju da slažu i preko telefona, kažu ima u balkanskoj, ti odeš tamo - ono nema, nisu nikad ni imali i ne planiraju nabavljat`.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Jedina firma koja uvek ima na lageru ono sto pise na sajtu je De*k, kod njih nema da omanes, jedino sto moras da pozoves pre nego sto krenes da vidis u kojoj radnji imaju tu robu. Jedino sto su malo skuplji od ostalih :)
:: Ima li neka firma u bg koja ne laze sto se tice lagera, tj. da ono sto pise na njihovom sajtu ima i u radnji?! Ubih se da sastavim komp, gde god da odem nesto nemaju.. Komp je za firmu pa mi je lakse da sve kupim na jednom mestu zbog placanja. :: :: Hvala u napre ::
Tako je. Ono što je kod Deska na sajtu ima makar jedan komad i po TOJ ceni koja je na sajtu. Ipak, Desk ima nekoliko prodavnica u gradu, pa treba proveriti u kojoj se taj artikal nalazi.
Takođe, imam pozitivna iskustva i kada nazovem Gigatron, ili kada svratim: kažu mi da li nečega ima u nekoj drugoj radnji. Problem sa njim je što cena na njihovom sajtu je prečesto niža nego ona po kojoj to i prodaju.
Pozdrav!
Vlada
:: Jedina firma koja uvek ima na lageru ono sto pise na sajtu je De*k, kod njih nema da omanes, jedino sto moras da pozoves pre nego sto krenes da vidis u kojoj radnji imaju tu robu :: Jedino sto su malo skuplji od ostalih : :: :: Put lifeinyourPC :: http://www.bfbc2.eu/en/pc/stats/Skokismok :: must see: http://farm5.static.flickr.com/4030/4470476777_485e4e6bb2_o.jp :: :: :: Ima li neka firma u bg koja ne laze sto se tice lagera, tj. da ono sto pise na njihovom sajtu ima i u radnji?! Ubih se da sastavim komp, gde god da odem nesto nemaju.. Komp je za firmu pa mi je lakse da sve kupim na jednom mestu zbog placanja. :: :: :: :: Hvala u napre :: ::
Vladarko je u pravu za Gigatron, ali da dodam: Imali su pre jedno 2-3 meseca na sajtu ponudu microSD Kingston 2GB po neverovatnih 460 dinara. Pozovem radnju kod Vuka `jel imate mSD Kingston`, kažu `imamo`. Nisam pitao za cenu. Zapucam u radnju kod Vukovog spomenika, imaju ali košta 720 dinara. Ja kažem na sajtu 460 dinara i oni pogledaju i kažu da je merodavna cena na sajtu. I prodaju mi po 460 dinara. Uzeo sam svh 10 komada iako nisam morao. Mogao sam i samo jednu. Ne znam da li im je uvek merodavna cena na sajtu, ali tada je bila. Ona cena od 720 dinara im je služila za one koji ne gledaju sajt pa ih ošišaju.
Ja kad sam uzimao graficke bila je par stotina niza cena nego sto je na sajtu Gigatrona !
U Desk-u sam uzeo tstaturu Razer i imaju stvarno puno stvari u radnji, obicno sve sto je i na sajtu, ona radnja kod Takvuda je dobro premljena.
:: Tako je. Ono što je kod Deska na sajtu ima makar jedan komad i po TOJ ceni koja je na sajtu. Ipak, Desk ima nekoliko prodavnica u gradu, pa treba proveriti u kojoj se taj artika :: nalazi :: :: Takođe, imam pozitivna iskustva i kada nazovem Gigatron, ili kada svratim: kažu mi da li nečega ima u nekoj drugoj radnji. Problem sa njim je što cena na njihovom sajtu je prečesto niža nego ona po kojoj to i prodaju :: :: Pozdrav :: :: Vlad :: :: :: Jedina firma koja uvek ima na lageru ono sto pise na sajtu je De*k, kod njih nema da omanes, jedino sto moras da pozoves pre nego sto krenes da vidis u kojoj radnji imaju tu robu :: :: Jedino sto su malo skuplji od ostalih : :: :: :: :: Put lifeinyourPC :: :: http://www.bfbc2.eu/en/pc/stats/Skokismok :: :: must see: http://farm5.static.flickr.com/4030/4470476777_485e4e6bb2_o.jp :: :: :: :: :: Ima li neka firma u bg koja ne laze sto se tice lagera, tj. da ono sto pise na njihovom sajtu ima i u radnji?! Ubih se da sastavim komp, gde god da odem nesto nemaju.. Komp je za firmu pa mi je lakse da sve kupim na jednom mestu zbog placanja. :: :: :: :: :: :: Hvala u napre :: :: ::
To je cista laz bar u mom slucaju 8 godina sa D*skom saradjujem maksimalno sam cekao 7 dana na reklamaciju uglavnom cim donesem uredjaj odmah provere da li radi ili ne a ako imaju isti na lageru momentalno dobijem drugi, a ako ne onda sacekam par dana, to sto si napisao/la je totalna nebuloza i izmisljotina!!!
:: :: D*esk nikako, ima lopova u servisu/reklamacije, reklamacije preko telefona sve super a posle...bilo ve..., da ne bulazim vise.. :: :: D*esk = MINUS, ne preporucujem :: :: ::
@nskoric posto JA lazem a oni seru ti mi nadji deo koji regulise brzinu ventova pali/gasi LED svetlo kod storm sniper kucista - naravno platicu. D*sk je bio jako fin preko telefona i poslali zamenski deo koji je unisten ......... Jeza bre, u mom slucaju D*sk = MINUS+BLAMAZA+NEVOLJA....
:: @nskori :: posto JA lazem a oni seru ti mi nadji deo koji regulise brzinu ventova pali/gasi LED svetlo kod storm sniper kucista - naravno platicu :: D*sk je bio jako fin preko telefona i poslali zamenski deo koji je unisten ........ :: Jeza bre, u mom slucaju D*sk = MINUS+BLAMAZA+NEVOLJA....
resio sam danas problem, svratio sam danas u `vip kucu`, sve sto je pisalo u njihovom cenovniku na sajtu su imali u radnji,i sto je najvaznije po istim cenama!!
komp preuzimam sutra posto nemam vremena da se bakcem sa sklapanjem istog
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.