Da se zahvalim ljudi koji su sugerisali da uzmem ovo kuciste, nemam obicaj da slikam i kacim slike al eto malo jer je fino ispalo, pa evo i kako izgleda.
Konfiguracija je:
CPU: AMD Phenom II X2 555 BE (otkljucan u X4 B55) 3.8GHz 1.45V CPU COOLING: Corsair H50 push@pull MBO: MSI 770-G45 GPU: Sapphire 5750 1GB DDR5 970/1300 RAM: Mushkin DDR3 2x2GB 1600MHz CL7 Frostbyte HDD: Samsung SpinPoint F3 1TB ROM: Samsung DVD/RW 223B TV CARD: Leadtek TV2000 XP Expert PSU: Corsair TX650W CASE: Cooler Master 690 II Advanced
Jeste i hladjenje je dobro, fabricki na vrhu ima jedan 140mm vent, ja sam stavio jos jedan isti kao sto je dosao uz kuciste, ima 140mm napred koju uvlaci vazduh jedna 12ica pozadi koja je sad u kombinaciji za H50 guraj@vuci i to je to sto se tice ventova, ima jos mesta ali mi zaista nije potrebno...
Super izgleda. Menadžent kablova prva liga. Bolji nego u Snajperu. Ako ikada uspem da prodam mog Snajpera, i posle nekako utopim i Anteca 300, najverovatnije ću uzeti 690 II. JBG, jedva sam spakovao mašinu u Anteca. Ipak je on premali, a Snajper prevelik. 690 II je po dimenzijama baš tamo gde treba. Sad, koja je razlika između Basic i Advanced? Nešto sam gledao po netu, i rekao bih samo u broju ventova koji se dobija uz njih.
u odnosu na Snajpera. Više mi se svuđaju ovi otvori sa strane ploče, nego prazan prostor kao kod Snajpera. To su mogli da iskoriste pa da kućište podržava i eATX, ako to nekome zatreba.
Vrlo lepo kućište, prostrano a 14-ice i 12-ice će fino da o`lade sve to. Razmišljao sam i ja da ga uzmem, i snajpera gledah, al mi finansije nisu dozvolile, pa sam morao da se zadovoljim sa ovim koje trenutno imam. Mada, nisam ljubitelj velikog broja lampica sa kojima obično dolaze ova kućišta i cooler-i. Vašar u sobi.
AMD Phenom II 720 BE x3 @ x4 Gigabyte GA-MA785GT-UD3H Patriot G series Sector 5 2x2gb 4890hd vapor-x Hitachi Darkstar 160gb Chieftec 600w Chieftec BG-01b-b-sl-op
E, da sam naleteo na netu na ovo kućište kada sam kupovao Snajpera, ne bih ga menjao ni po koju cenu. Spolja baš i ne privlači, ali je iznutra savršenstvo. Mislim, ne bih ja prodavao (menjao) ni Snajpera, ali su me finansije naterale na taj potez.
@Daum, tvoje kuciste ima opciju da se skine `motherboard trey` a moje ima ove rupe sa strane pa izgleda vizueleno lepse nista vise, a i ja sam se bas potrudio da odradim `cable menagment` a ti i nisi ako smem da primetim, verovatno ti nije bilo bitno...mada ni ja nemam prozor na stanici i ako volim taj `kič-fensi` detalj :)
@cvvelle, nema tu nikakvih lampica, prednja 14ica je blue led ali ima taster da se po zelji iskljuce diode, tako da kada se iskljuci u kucistu nijsta ne sija :)
@Ishmerish, nisam ga planirao uzimati al od ona 3 ako se secas ovo je ja mislim najbolje
@DmasteRNo1, i spolja izgleda jako lepo ja sam se zacudio isto sam imao dojam ko ti...
Moja jedina zamerka je sto se `Expension slots` srafe - tj nisu `tooles` sto je karakteristika i puno jeftinijih kucista...
Ma, šala za onaj vašar u kući, svaka lampa se može isklučiti, ako ne drugačije, onda čekićem. :-). Realno, kućišta klasu iznad mog su dosta skuplja od ovog koje ja posedujem. Za od prilike 5-6 hiljada. Nije mala para. Moje je došlo, do duše, bez i jednog ventilatora, ali je solidno prostrano.
AMD Phenom II 720 BE x3 @ x4 Gigabyte GA-MA785GT-UD3H Patriot G series Sector 5 2x2gb 4890hd vapor-x Hitachi Darkstar 160gb Chieftec 600w Chieftec BG-01b-b-sl-op
ovo po meni moze samo plus da bude, jer je sraf keva, a ona plastika koju imaju kucista, na plasticne zubice sto se drzi mi se licno ne svidja i to drzi cisto onako, ne moze nikad da stegne kao sraf...plus sto mora da se vodi racuna, jer plastika je to..
:: :: :: Moja jedina zamerka je sto se `Expension slots` srafe - tj nisu `tooles` sto je karakteristika i puno jeftinijih kucista...
Lian Li je to odradio epohalno - nema kod njih ni grama plastike u tom delu...
No dobro, zadovoljan sam i ovako...
:: ovo po meni moze samo plus da bude, jer je sraf keva, a ona plastika koju imaju kucista, na plasticne zubice sto se drzi mi se licno ne svidja i to drzi cisto onako, ne moze nikad da stegne kao sraf...plus sto mora da se vodi racuna, jer plastika je to. :: :: :: :: :: :: :: :: Moja jedina zamerka je sto se `Expension slots` srafe - tj nisu `tooles` sto je karakteristika i puno jeftinijih kucista...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.