E sad, mnogo tražiš za male pare. Pogledaj neku od konfiguracija koje su prethodno sastavljanje ovde na forumu, pa ćeš i sam videti. Moj predlog je da ideš na nešto polovno.
samo to ti omogucava da igras samo offline i ovi iz sony-a ,dobro rade svoj posao,pa ako slucajno ubacish net u konzolu sa tim cudom ,cao,ban
dok sa xbox-om znam ljude plate samo live servis koji je 50 dolara godisnje sto i nije mnogo i sa hackom igraju online,taman kad ovi iz microsofta neshto kao srede preko firmware-a,ovi odma novi update hacka i tako u krug :)
gaming komp za 300e (nov)mozes da zaboravish,ako kupujes polovno mozda neshto i nadjes.ipak za dobar gaming komp ti treba od 5 zelenih novacnica evropske unije (ajde mozda4,5)i na gore
Ako se odlucish za xbox 360,evo https://www.xboxrepublika.com odes na forum na ponuda i potraznja i tamo vidish,moj savet ti je da kupish(ako se odlucish za konzolu)obican arcade,jer oni sa hardom(premium i elite)kod hakovanja nemaju nikakav smisao,jer ne mozes,kad skines igru da preko flasha ili prenosnog harda prebacish na hard konzole i da igras,vec mozes samo preko dvd ili double dvd-a.
Hard sluzi samo za legalno kupljene igre,filmove koje kupish sa neta i skines. uz ovaj arcade dobijes memory card od 256mb,koja je vise nego dovoljna za save. pozz
Sony sa svojim God of War-om 3 je zaista extra,tu je i metal gear solid,i da ovaj novi twisted metal(jedina voznja uz mario kart koju sam ikada igrao,ako se ove igre uopste mogu nazvati voznjama).
Xbox ima Fable,gears of war,Halo(ovaj novi reach je extra po onome sto sam video).
Nzm,xbox je u svakom pogledu jeftinija konzola,tacno je da sony 3 ima jaci hardwer,i sony 3 ekskluzive ,pre sve ga god of war 3 ,imaju fenomenalno grafiku.
Ali pogledaj igre,koje izlaze i ps 3 i xbox 360(ima extra igra,dantes inferno,darksiders(koje by the way izlazi i sutra za pc),onda,bayonetta,itd... kod tih igara sony ima problem jer fps je po onome sto sam video(a dobar deo tih igara sam igrao u igraonici)25-35,kod xbox-a 60 stabilnih.Grafika ista.
Da uzimam, iz svega gore pomenutog izabrao xbox 360,e sad najbolje je imati i jednu i drugu konzolu ,ko moj ludi brat,ili cak i tri (nintendo wii) :) Mada pc je pc.
:: Sony sa svojim God of War-om 3 je zaista extra,tu je i metal gear solid,i da ovaj novi twisted metal(jedina voznja uz mario kart koju sam ikada igrao,ako se ove igre uopste mogu nazvati voznjama) :: :: Xbox ima Fable,gears of war,Halo(ovaj novi reach je extra po onome sto sam video) :: :: Nzm,xbox je u svakom pogledu jeftinija konzola,tacno je da sony 3 ima jaci hardwer,i sony 3 ekskluzive ,pre sve ga god of war 3 ,imaju fenomenalno grafiku :: :: Ali pogledaj igre,koje izlaze i ps 3 i xbox 360(ima extra igra,dantes inferno,darksiders(koje by the way izlazi i sutra za pc),onda,bayonetta,itd... kod tih igara sony ima problem jer fps je po onome sto sam video(a dobar deo tih igara sam igrao u igraonici)25-35,kod xbox-a 60 stabilnih.Grafika ista :: :: Da uzimam, iz svega gore pomenutog izabrao xbox 360,e sad najbolje je imati i jednu i drugu konzolu ,ko moj ludi brat,ili cak i tri (nintendo wii) : :: Mada pc je pc.
i kupuj komponentu po komponentu.Gledaj da su komponente sa pismenom garancijom o mocices sklopiti pristojnu konfiguraciju za 300 evra + 20-30 .Valjda ti ne treba i monitor u okviru te cene.
ljudi vidim da puno vas prica o soniju, ako niste procitali poenta je i photoshop, ja otprilike znam tu konfg, ali me je zanimala i ostala misljenja i cisto da vam kazem da SONI NIJE POENTA PRICE
50 e kuciste, hard disk + optika 50 evra, btw. ako imas optiku na nekom starom kompu ili uzmi od druga samo da instaliras sistem, pa posle nekih mesec dana kupi :), ja se ne secam kada sam rezao disk nekome da mu prebacim igru, jedino sistem i to je to :).
Pozdrav!
:: :: :: :: to je jos 50 tak evra kuciste , kuciste za nekih 20tak evra, hd za 30tak i optila za 10tak to je skoro 320e ukupno
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.