ako moze mala pomoc pri sastavljanju konfe 800-850 evra max. poenta je sto mi komp treba za internet tj za istovremeno otvaranje desetak sajtova za kladzu tipa uzivo kladjenje livescore-ovi znaci nesto sto je u flashu konstanto a da mi pri tom ne zabada komp,kapiram da su procesor i memorija tu najbitniji pa eto ako moze pomoc hteo bih i5 procesor i da bude dd3 memorija 4 gb, grafika neka bez veze dva monitora 22`` , hdd 250 gb i neko napajanje hvala
pa ne treba mi vec necu skladistiti nikakve podatke znaci samo internet i to na ovaj nacin sto sam naveo ne treba mi ni grafika ni hard samo mi je bitno da mi komp ne baguje koliko god otvorim sajtova
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Al kad već uzima procesor sa integrisanom grafikom što da ne uzme i neku h55 ploču da to i iskoristi, nađe neku s dva izlaza i ne treba mu grafička :: :: Recimo GA-H55M-UD2 :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: ::
:: Ma naravno,ja sam ovo sklepao na brzinu,hocemo mi druze da pomognemo ali za neku studiozniju varijantu mora da se plati :: :: Pa nismo mi crveni kriz,ni kod babe(Suzane Mancic)nema dzabe ::
Pa ono sto ti je predlozio je dobro, sem sto mozes da uzmes recimo jedan veci monitor Samsung P2450H, 2470H recimo... a ostalo rasporedi na tastaturu, zvucnike, mis, kuciste, to sve mozes da uzmes po svom izboru pogledas malo pa sta ti odgovara....
:: :: :: :: kad sam rekao 800-850 mislio sam na sve ukupno i mis i tastaturu i kuciste i dvd .. ::
Ako je to jedina namena racunara, onda mozes da ides i na jeftiniju grafu (5450), a da kupis bolje monitore. Ovo sto je preporucio Ish je generalno ok.
Ni meni licno nije jasno sta taj i3/5 predstavlja,kada ocigledno gaming nije ni blizu bitan. Upravo zato mu 5770 ne treba,ali mogao je ici na AMD kao sto si rekao.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: :: :: :: Sto mora taj i3 530 bas? Meni to izgleda da po svaku cenu mora da se stavi taj procesor, cisto da je i3... :: :: Mislim da bi kombinacija sa nekim AMD Phenom II X2 i recimo, 5770 bila mnogo bolja.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.