Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Konfiguracije
problem sa novom konfiguracijom
STRANA 1 OD 1
balto problem sa novom konfiguracijom 31.12.2006. 02:06 T2937

status: user
broj poruka: 36

CPU Type DualCore Intel Pentium D 950, 3400 MHz (17 x 200)
L2 Cache 2 MB per core (On-Die, ECC, ATC, Full-Speed)
Motherboard Chipset Intel Lakeport i945P Asrock conroexfire e-sata2
Memorija Corsair VS1GB667D2 1024mb 667
HDD 320 gb sata 2 segate baracuda 7200
dvd rw nec ,satelitska sky star 2 ,kablovski internet,ciftec 450w itd.
Imam problem ako neko zna sve je novo i sveze instaliran windows XP sp2.jednostavno zamrzane i niste ne pomaze osim restarta na dugme najvise mi se desava u incredimailu i proddvb kad gledam satelitsku ponekad u igrici da li je to do windowsa ili nesto sa hardverom .Imao sam sve to sa Athlonom xp 2500+ barton i msi k7n2delta i kingston ddr 400 2x 512 sve je super sljakalo ako neko zna neka pomaze
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
VMARC Nisi naveo 31.12.2006. 02:18 #11150

broj poruka: 9420
koju VGA imas. Ako imas neku GF7600GS, pokusaj da reinstaliras drajvere, znaju da prave problem sa SkyStar 2 karticom. Ako to ne pomogne, promeni slot SS2 karti, ali predhodno iz device menagera uninstaliraj driver i kada ti bude trazio restart, ti odbi i uradi shut down. Tek onda promeni slot kartici i instaliraj ponovo drajvere.
DA, DRIVERI TI MORAJU BITI TS440 jer je u njima dodata podrska za dual core.
Sto se tice zamrzavanja u ProgDVBu Settings-Audio and Video - Dirct Show i promeni video render na recimo ProgDVB video render ili na VMR9 (need direct 9)

e da... zaebi incredimail :)
balto re 31.12.2006. 09:52 #11158

broj poruka: 36
Imam asus x1300pro 256 pci-e omega drajvere iz oktobra to su poslednji omegini drajveri ,probacu bez incredimaila

misafloyd Napajanje ! ! ! 31.12.2006. 13:18 #11161

broj poruka: 321
Napajanje ti je slabo ili je neko jako a kinesko ! ! ! Budi uveren ! Koje ti je napajanje ? ? ?
kosnikbre Napajanje je vise nego dovoljno 31.12.2006. 13:46 #11162

broj poruka: 11
Koliko sam shvatio napajnje je chiftec i vise je nego dovoljno i neverujem da je ono problem.
Ovde mozes izracunati koliko jako napajanje i kog kvaliteta ti treba za tvoju konfiguraciju:
http://www.extreme.outervision.com/psucalculator.jsp

VMARC Okanite se nepajanja, nije uvek ono jadno krivo... 31.12.2006. 14:16 #11163

broj poruka: 9420
Za svaki drugi kvar krivo vam je napajanje ili memorija...

Skini OMEGA drajvere i stavi najnovije Catalyst. Omega su ranije bili neuporedivo bolji i donosili sa sobom opciju laganog overkloka graficke. U eri Riva Tunera, omega i nema neki veliki smisao. Pored toga javljaju se odredjeni problemi sa prebacivanjem slike na TV.

Dakle, stav Catalyst i vidi...

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs