Kupujem komp od lika iz begea pa mi sad on treba isto poslati preko neke od kurirskih sluzbi. Kontam da je kuciste malo teze ( 2x9800gt, CM Cosmos 1000 i ostali bakraci) pa me interesuje kod koga bi me to izaslo najjeftinije i koja je okvirna cifra?
...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Evo ti cene za Post Express, što si mogao i sam da nadješ kroz Google, al dobro.. :: :: http://goo.gl/nMB :: :: Sa njima sam imao 100% pozitivna iskustva, što za slanje, što za slanje sa otpremninom... :: :: Svi imaju različita iskustva sa svim kurirskim službama, tako da ti je moj savet da odabereš sam pa proveriš... :: :: Nemojte čoveka da terate..
300, izlevatili se ja i vudzi :D Inace overio sam 500e od sponozora tako da iam u dzepu novo kuciste i 200e :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.