...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
Ako budes prodavao u delovima javi mi se za taj 1gb rama :)
...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
Asus P4PE-x 478 socket Intel Celeron 2.4 2x512mb ddr1 400 120 GB Maxtor ATA Nvidia 7800GS 512 DDR3 256bit AGP (svi kablovi iz kutije koje sam i dobio a grancija na nju istice za mesec dana) Pionir DVD rezac Samsung 753s tastatura, mis
Hvala :-)
GA-945PL-S3, c2d e2140 1.6Ghz (OC 2.4Ghz) 3GB Kingston ddr2 800, WD500GB, Toshiba-Samsung DVD, Sapphire ATI 4850 1gb ddr3 256 bit
offtopic : Bez 400 e onaj komp nema :). Kuciste nije lose, ali polovno oko 100-120 e :).
Pozdrav!
:: Ako budes prodavao u delovima javi mi se za taj 1gb rama : :: :: :: ...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini..... :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.