Do sada sam hteo da uzmem Amd platformu pa kad sam malo vise citao po netu svugde su preporucili Intel dual core ali stvar je da ja hocu SLI od Nvidije cipset 590 znaci 2x16 PCI-E da bi kasnije dodao jos jednu graficku 7900gs ili gt A Intelov 965 ili 975 podrzava Ati crossfire nesto sam nasao to je
M.P.: Asus P5N32-SLI SE Deluxe Procesor: Intel core duo 2 E6300 Memorija: Corsair DDR2 PC2-5300 667Mhz 1Gb Video kartica:Asus PCI-E EN7900gs top 2DHT/256M/A Odgovarajuce napajanje za SLI
Sada ne znam koliko bi ova konfig. bila kompaktibilna rekao sam da posle neko vreme dodao bi jos 1gb memorije i jos jednu graficku ili da gledam Ati crossfire kombinaciju? molim za pomoc i savet
Dobro bre majstore sta ce ti ekstra SLI ploca, ne zanosi se da ces kasnije da dokupis jos jednu grafiku. Za razliku u ceni ploce 550 do 590 mozes da doplatis za izuzetnu karticu pa da kasnije ni ne razmisljas o dodatnoj kartici.
I jos ces prida sad i odmah da se igras ko pravi, jer ne verujem da ces profesionalno da se bavis videom ili necim slicnim pa da su ti neophodne sve one kacke (prikljucci) koje 550 nema.
Daj bre razmisli da li ti stvarno treba sve to sto 590SLI chipset omogucava ako ces samo da se igras, mozda da izadjes na net preko ADSL-a i to je sve.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.