Koji od ova dva racunara da kupim sta vi mislite, jer mi treba jos jedan treba mi za rendovanje, montaze....?? Zelim da cujem vase strucno misljenje, a cena je priblizna???
Intel C2D E8200 6MB keša nov kuler Gigabyte GA-EP45-DS3L 2X 1GB DDR2 800MHz CL4 Geil Ultra nVidia GF 9600GT WD 320GB SATA II DVD-RW SATA Pioneer black Supertalent CA-STM609CA, očitavanje temp., kao novo Chieftec 450W 12cm sile
AMD AthlonII X4 620 ASUS NForce630a DDR2 3Gb 800 HDD 250Gb SATA2 GForce 220GT 1Gb MIDI Tower ATX USB HD Audio,GLAN,DVDRW
to ti je neko sto posto,sastavio,i bacio kao ponudu i hvala bogu,krs ploca(drugi slucaj)daj ti nama lepo lovu,odnosno cifru koju mozes da das,pa cemo da vidimo neshto.Moj ti je savet,nikad ne kupuj ono sto ti ponude prodavci.
:: to ti je neko sto posto,sastavio,i bacio kao ponudu i hvala bogu,krs ploca(drugi slucaj)daj ti nama lepo lovu,odnosno cifru koju mozes da das,pa cemo da vidimo neshto.Moj ti je savet,nikad ne kupuj ono sto ti ponude prodavci :: :: ::
ja bih rekao da on kupuje polovno.. @BMW pa posto si rekao da ti treba za render i montaze, logicno je da uvek ides vise jezgara, nema veze sto je starija ploca..
:: to ti je neko sto posto,sastavio,i bacio kao ponudu i hvala bogu,krs ploca(drugi slucaj)daj ti nama lepo lovu,odnosno cifru koju mozes da das,pa cemo da vidimo neshto.Moj ti je savet,nikad ne kupuj ono sto ti ponude prodavci :: :: ::
osnova svakog kompa, treba da budu napajanje i ploca,i jedno i drugo u toj drugoj konfiguraciji slog slogova,terace to bez problema,al da mene pitas ne bih uzeo nishta,ma koliko hitno bilo.
Budzet je 300evra, ali mi hitnoi treba, ali tu tesko da moze nesto da se slozi...?? Ove konfe su polovne zato sam stavi da pitam sta mislite o njima???
Tesko ce ista novo moci za te pare :(. Moze za 100 e vise novo, a polovno ostaje ti da jos malo pretrazis po oglasima mozda ima neka bolja kombinacija, ali od ove dve ponudjene druga, mada tu treba da se ulozi da bi ta konfa bila super, prvo da se zameni ploca ram i napajanje ako hoces da ides u trendu sa novim tehnologijama :), a ako bi nesto sitno da promenis to je napajanje, jer je to neki kinez izgleda :), moze da uleti neki LC 420W, mada bih ja isao na neku malo jacu LC varijantu :).
Ako bi ti lik dao da uzmeš tu drugu bez ploče i kućišta bilo bi ok, al nešto sumnjam da bi pristao, sve mi se čini da mu je i cilj da uvalja te ploče. Ništa te ne košta da pitaš u svakom slučaju.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647004. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.