Poz narode :D Rekoh sebe da pocastim sa novim kompom i sve sto smislih je :
phenom II x2 550 Gigabyte GA NA 770T-UD3 OCZ Vendetta
Max mogu da dam 55k za komp stim ako bude oko 50k bice najbolje.Grafa mi ne treba imam GT 240 sve ostalo pomozite :D Komp je za igrice najvise i bice ukljucen skoro uvek 20/24h. Moguce i malo oc ako mi bude zapelo ili ako imate neku drugu ideju od gore pomenutih recite :D Hvala
Sinko, prodaj ti tu grafiku, i lepo od tog kulera dodaj pare i kupi neku normalnu.
ja bih isao na athlon II x4, GA-MA-785GT-UD3H, neki ramitj ddr3 ako ima nesto povoljno na 1600, 500gb samsung F3, kuciste kineschina, LC napajanje od bar 550W i vidis sta moze da ostane za grafulju i kolko imas kad prodas ovu tvoju.
Mislio sam ono kad proda staru grafu, pa izmedju dok kupi drugu da ima sta da radi, ali u principu je to dan dva, tako da i ne mora da ima integrushu, ali moze da posluzi. Tipa crkne nova, pa dok dodje sa servisa, `vo `no :)
Na grafu su nakaceni 22` i 19` monitor ili 22` i plazma tv ali uvek je znaci nakacena na 2 ekrana. Sto se tice grafe skoro sam je uzeo i ne bih je bas menjao a i generalno zadovoljan sam njom. Zaboravih napomenuti treba mi samo hard na kome bi bio sistem a ne trebaju mi ni mis ,tast i rom.
Ne znam koje igrice igras, na kojim rezolucijama i detaljima, al sa ovom grafickom na 22` nesto i ne mozes da se naigras ljudski.. zavisi kolko si zahtevan. Jos ako ti je 22` fullHD, onda ne znam sta da kazem..
bolje da nam kazhesh koja rezolucija a ne velichina monitora.. sve u svemu, ja bi se slozio sa Raicem..uzmi sve ostalo a grafu probaj da prodash i umesto kulera koji nije neophodan ubodi nesto jacu grafu (polovnjaka)..
Pošto sam se ja složio sa snupijem a ti se složio sa mnom onda ispada da si se složio sa snupijem. Pošto se snupi posle složio s tobom ispada na kraju da se složio sa samim sobom, krajnje logično iako deluje blago nemoralno, nešto kao kad Tadić na izborima glasa za samog sebe.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: bolje da nam kazhesh koja rezolucija a ne velichina monitora.. sve u svemu, ja bi se slozio sa Raicem..uzmi sve ostalo a grafu probaj da prodash i umesto kulera koji nije neophodan ubodi nesto jacu grafu (polovnjaka). ::
:: Pošto sam se ja složio sa snupijem a ti se složio sa mnom onda ispada da si se složio sa snupijem. Pošto se snupi posle složio s tobom ispada na kraju da se složio sa samim sobom, krajnje logično iako deluje blago nemoralno, nešto kao kad Tadić na izborima glasa za samog sebe. ::
Sto se tice rezolucije, ako oces da igras na najvecoj, onako da ti se ne smuci zivot, nemoj da ides ispod 5770. Skupi paricu pa uzmi ko coek. Mislim da je solidno slaba ta 240
Na kraju sam uzeo phenom 550 GA 770gt ud3 vendeta2 [hladi za sve pare] hd 500gb napajanje 500w i 2 gm rama[ jos 2 uskoro]. E sad probao sam COD MW2 i fps je od 32 do 70 stim sto je prosek negde oko 42, ne secka ne koci. mozda moze jos koji fps da se dobije kad stavim jos 2gb rama posto ram zakuca na 100% u igrici :D I jedno pitanjce :D Koliko treba da je temp ploce u idlle i fl?
...i ne može bolje, to je pasivno hlađena pločica pravljena da ženskadija igra sims 2. Nećeš dobiti još fpsa ako staviš dodatni ram, nema veze što je pun do vrha.
Zavisi od ploče i hlađenja, oko 40-50 stepeni orjentaciono.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
eh pa 60 fps ako doguram ja sam prezadovoljan a sa 45 sam vise nego zadovoljan, u igri je sve bilo na max i sa ulozenim novcem koji je za sve ispao nekih 40k ..... ok za plocu me zanimalo posto 38-42 na idle je a na full load ode na oko 51-54c ...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647004. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.