Ovako, Selim se u Novi Sad, fax ovo ono,ovaj krs ostavljam burazerima, meni nova makina .D
ko zna kad cu opet da pazarim masinu pa sam mislio da uzmem
AMD Phenom II X6 1055T -180e ATI PowerColor 5770 -130 e F3 1tb - 70 e
I tu moj mozak staje :D ne razumem se mnogo u AMD-ovu platformu, pa bi od vas trazio da mi predlozite neku plocu, memoriju, i napajanje, a i kuciste
znaci da se uklopi u tih 600-700 jura, sto manje to bolje ,moze i preko dajte predloge pa cemo da vidimo xD
Prvenstveno mi treba komp da odigram neku igru, multimedia, internet, multitasking mi je bitan, i za fax
Ploca bilo bi pozeljno da ima 2 slota x16 pa kasnije da ubacim jos jednu 5770 kad padne cena il ako naleti nesto interesantno Da ima USB3 po mogucstvu Ram na 1600 7.1 zvuk 4 slota za memoriju malo bolja ploca, ali ne preskupa
Racunam na vas , hvala u napred,
I da znam da je bilo milion tema na ovu temu ali... ko je voljan da pomogne neka ostavi predlog! :))
Nikada nikome necu savetovati da uzme ove AMD-ove test modele setojezgarnih procesora koji nikako ne opravdavaju cenu i upravo zato phenomi II je jos drze,a da ne govorim sto se nativ raspodela ne moze vrsiti kako bog zapoveda sa tri ili sest jezgara.Sve ce to vremenom doci na svoje ali ovi macici od AMD-a se po meni u vodu bacaju,osim u profi upotrebi ali i tu je logicnije ici na Intela.
Da sebi uzimam sačekao bi na oglasima da naiđe, nedavno sam uzeo ortaku nov PII955 za 100e
A za thuban, pa dobro, taman je tih 20e jači, nisam čuo da ima nekih problema s njim, amd ionako nije izbacio nešto epohalno već malu reviziju phenoma s kojim mišićem više.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
hm pa dobro nije neophodan x6, nista nije finalno, naravno ako naleti i taj 955 jev`tino u oglasima zasto da ne,ali ploca mi je glavni problem jer vidim da su amd-ove ploce malo skuplje ... ili samo ja ne znam da nadjem valjanu
Jos neki predlog za plocu, napajanje ? :) Hvala na dosadasnjim
Ja bi uzeo neku drugu ploču, mislim ni ta nije loša al malo mi greota na nju thubana.
Verovatno misli da uzme onu gainwardovu repariranu, lep broj njih ne proslavi ni prvi rođendan u sreći i veselju. Gainward je kod nas spao u rang najgoreg đubretara jerbo nam zatrpavaju tržište tim čudima. Nije ona 120e bez razloga, čak je i dobiješ u lepoj crnoj najlon kesi, valjda da se navikava na vreme.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.