@dautovic ti i ja se uopste ne slazemo. Drug je kupio TT Soprano pre nekih godinu dana kuciste je perfekcija po izgledu. Jako kvalitetno je odradjeno. Nasuprot tome po meni su CM kucista malo precenjena. Jedino CM kuciste koje mi se svidja to je ovaj 690 II Advanced i CM Cosmos (po meni najlepse trenutno kuciste na trzistu :)).
Kome dajes prednost odnos cena kvalitet: CM 690 II Advanced ili CM HAF 922. Pozdrav
:: 690 ti je najbolji izbor, a napajanje ces da prodas ko od sale, nisam ni znao da se dobija uz to kuciste, hmm.. :: :: :: :: Os kupis :)))) Uzecu ond :: :: :: :: :: :: :: ::
Ja imam HAF 922 sad vec skoro godinu dana i prezadovoljan sam, da je bio 690 II kad sam kupovao dobro bi razmislio ali verovatno bi opet uzeo HAF-a zbog malo vise prostora unutra.
:: Kome dajes prednost odnos cena kvalitet: CM 690 II Advanced ili CM HAF 922 :: Pozdra :: :: :: :: 690 ti je najbolji izbor, a napajanje ces da prodas ko od sale, nisam ni znao da se dobija uz to kuciste, hmm.. :: :: :: :: :: :: :: Os kupis :)))) Uzecu ond :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
pa, sa cenom su tu negde, ali kada bih ja birao, uzeo bih HAF, jer je kuciste ipak vece, komfornije, a skroz je dobar i 690, tako da, pitanje je ukusa...
:: Kome dajes prednost odnos cena kvalitet: CM 690 II Advanced ili CM HAF 922 :: Pozdra :: :: :: :: 690 ti je najbolji izbor, a napajanje ces da prodas ko od sale, nisam ni znao da se dobija uz to kuciste, hmm.. :: :: :: :: :: :: :: Os kupis :)))) Uzecu ond :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Pitao sam te jer moram da uzmem neko za sebe, a ne daje mi se veliki novac. Znam da si ti studiozno birao i dugo cekao tvoje kuciste. Meni je problem da se odlucim jer imam vodeno hladjenje na intela q9550, a sve mi je spakovano u CM centurion koji je kupljen 2006.god. Ocu nesto dobro a za male pare, a to nema. Daj predlog.
:: pa, sa cenom su tu negde, ali kada bih ja birao, uzeo bih HAF, jer je kuciste ipak vece, komfornije, a skroz je dobar i 690, tako da, pitanje je ukusa.. :: :: :: :: Kome dajes prednost odnos cena kvalitet: CM 690 II Advanced ili CM HAF 922 :: :: Pozdra :: :: :: :: :: :: :: 690 ti je najbolji izbor, a napajanje ces da prodas ko od sale, nisam ni znao da se dobija uz to kuciste, hmm.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Os kupis :)))) Uzecu ond :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
kod CMa se pazi koji hladnjak imas jer nece moci bas svaki da se namontira, drug ima TT element S, meni jeste jako smesno ali je kuciste stvarno bruka!
pazi, ja i nisam neki ljubitelj CoolerMaster kucista, ali mislim da ti je ovo skroz ok izbor: http://goo.gl/s8Cp ja sam uvek za sto vece kuciste, ne znam da li to tebi odgovara ili ne, ali posto imas vodu, bolje uzmi HAF. Eventualno mozes ovo da porucis u Bench House (EMMi): http://goo.gl/2o2P ne znam samo koja je cena.
:: Pitao sam te jer moram da uzmem neko za sebe, a ne daje mi se veliki novac. Znam da si ti studiozno birao i dugo cekao tvoje kuciste. Meni je problem da se odlucim jer imam vodeno hladjenje na intela q9550, a sve mi je spakovano u CM centurion koji je kupljen 2006.god. Ocu nesto dobro a za male pare, a to nema :: Daj predlog :: :: :: :: pa, sa cenom su tu negde, ali kada bih ja birao, uzeo bih HAF, jer je kuciste ipak vece, komfornije, a skroz je dobar i 690, tako da, pitanje je ukusa.. :: :: :: :: :: :: :: Kome dajes prednost odnos cena kvalitet: CM 690 II Advanced ili CM HAF 922 :: :: :: Pozdra :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: 690 ti je najbolji izbor, a napajanje ces da prodas ko od sale, nisam ni znao da se dobija uz to kuciste, hmm.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Os kupis :)))) Uzecu ond :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
:: Bigwater 760i :: :: :: :: kod CMa se pazi koji hladnjak imas jer nece moci bas svaki da se namontira, drug ima TT element S, meni jeste jako smesno ali je kuciste stvarno bruka :: :: :: :: ALLMIGHTY NVIDIA :: :: .-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-. :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=49904 :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=88691 :: :: :: :: :: ::
Hvala. Bice ili Haf 922 ili neki Corsair ako bude mogao da se uklopi u budzet. Pozdrav
:: pazi, ja i nisam neki ljubitelj CoolerMaster kucista, ali mislim da ti je ovo skroz ok izbor: http://goo.gl/s8C :: ja sam uvek za sto vece kuciste, ne znam da li to tebi odgovara ili ne, ali posto imas vodu, bolje uzmi HAF. Eventualno mozes ovo da porucis u Bench House (EMMi): http://goo.gl/2o2 :: ne znam samo koja je cena :: :: :: :: Pitao sam te jer moram da uzmem neko za sebe, a ne daje mi se veliki novac. Znam da si ti studiozno birao i dugo cekao tvoje kuciste. Meni je problem da se odlucim jer imam vodeno hladjenje na intela q9550, a sve mi je spakovano u CM centurion koji je kupljen 2006.god. Ocu nesto dobro a za male pare, a to nema :: :: Daj predlog :: :: :: :: :: :: :: pa, sa cenom su tu negde, ali kada bih ja birao, uzeo bih HAF, jer je kuciste ipak vece, komfornije, a skroz je dobar i 690, tako da, pitanje je ukusa.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Kome dajes prednost odnos cena kvalitet: CM 690 II Advanced ili CM HAF 922 :: :: :: :: Pozdra :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: 690 ti je najbolji izbor, a napajanje ces da prodas ko od sale, nisam ni znao da se dobija uz to kuciste, hmm.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Os kupis :)))) Uzecu ond :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Cekaj, sta se frkate ? Ukoliko se stavi bocni fan onda moze doci do problema ? Fabricki bocni fan se ni ne dobija. Corsair 600T izgleda super, ali ocekuje se da ce kostati bar 150e ..
HAF 922 ima dosta tanak lim, maltene je `kinez` fancy/industrial oblika. Po meni je 690 Advanced bolji - kvalitetniji, bogatiji opcijama + crni enterijer.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647004. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.