vredi li gigatronova GERILA...ima li ko...iskustva..
STRANA 1 OD 1
savatije
vredi li gigatronova GERILA...ima li ko...iskustva..
28.07.2010. 19:10
T28383
status: user broj poruka: 1121
Nemam volje da sklapam , a trazena mi je preporuka za kupovinu do 500 e komplet sa monitorom...jedino sto mi se dopalo je gore navedena konf. + 5 godina garancije uz neki asusov 22inch-a monitor (sa DVI)....ima li ko vaki KAVASAKI da mi kaze kako to radi...?
@autor Za shta ti je potrebna mashina (ili kome vec)
28.07.2010. 19:37
status: user broj poruka: 1889
@shgh Nije tachno to da DVi ne znachi nishta na 22-ojci, kod caleta na poslu u svaki monitor 22 su ubodene dve mashine (VGA+DVI), i nisam mogao da poverujem kolika je razlika izmedju VGA i DVI. A panel je S-PVA.
Anti-depressives controlling tools of your system Making life more tolerable
ja imam starog BEN-Q a sa DVI i D-SUB , vezem oba na istu graficku, selektujem ulaz na monitoru....ko sto rekoh ko bog i sesirdzija,...ono drugo, treba mi sklopljena konfiguracija, sa garancijom prodavca, kako bih sebe lisio eventualnih intervencija u jednom potezu, a ne jurenjem svakog prodavca ili uvoznika ponaosob....nabavka je za trece lice a ne za mene...usluga koju ne mogu novcano da naplatim ali mogu moralno...moram ostati korektan
Pa to jeste, plus ima i da se cimas da sastavljas sve redom, a sto je najgore, ako nesto nece da radi, odmah si ti kriv. Onda je tu najbolja opcija gotova knf i cao.
:: :: Nemam volje da sklapam , a trazena mi je preporuka za kupovinu do 500 e komplet sa monitorom...jedino sto mi se dopalo je gore navedena konf. + 5 godina garancije uz neki asusov 22inch-a monitor (sa DVI)....ima li ko vaki KAVASAKI da mi kaze kako to radi...?
Re: Re: vredi li gigatronova GERILA...ima li ko...iskustva..
28.07.2010. 20:23
status: user broj poruka: 1121
eh bili su mi i oni u planu ali su se moji sestrici opekli, uzeli su neku e6xxx konfiguraciju koja je posle jednog dana izbacila BSOD, vracena kod njih, reinstalirana 7-mica, radila jos jedan dan i opet BSOD, ...zamenjena,, ja sada postavio OS, prosao jedan dan nema plavog ekrana, ali jos uvek strepim od sestricevih poziva...
:: Mozda ovo: :: http://www.pcpractic.rs/proizvodi/desktop/4828-gamer-g91 :: uzmes jacu graficku i dodas neki monitor. Doduse garancija je samo 3 godine :: :: :: :: :: :: Nemam volje da sklapam , a trazena mi je preporuka za kupovinu do 500 e komplet sa monitorom...jedino sto mi se dopalo je gore navedena konf. + 5 godina garancije uz neki asusov 22inch-a monitor (sa DVI)....ima li ko vaki KAVASAKI da mi kaze kako to radi...?
:: Mozda ovo: :: http://www.pcpractic.rs/proizvodi/desktop/4828-gamer-g91 :: uzmes jacu graficku i dodas neki monitor. Doduse garancija je samo 3 godine :: :: :: :: :: :: Nemam volje da sklapam , a trazena mi je preporuka za kupovinu do 500 e komplet sa monitorom...jedino sto mi se dopalo je gore navedena konf. + 5 godina garancije uz neki asusov 22inch-a monitor (sa DVI)....ima li ko vaki KAVASAKI da mi kaze kako to radi...?
Re: Re: Re: vredi li gigatronova GERILA...ima li ko...iskustva..
28.07.2010. 22:17
status: user broj poruka: 417
Onda lepo idi na sajt Gigatrona, skini konfigurator ili sam izaberi komponente, naruci, plati. Oni ti sve sklope (basplatno), odes i uzmes. Garancija ti ide po komponentama.
:: eh bili su mi i oni u planu ali su se moji sestrici opekli, uzeli su neku e6xxx konfiguraciju koja je posle jednog dana izbacila BSOD, vracena kod njih, reinstalirana 7-mica, radila jos jedan dan i opet BSOD, ...zamenjena,, ja sada postavio OS, prosao jedan dan nema plavog ekrana, ali jos uvek strepim od sestricevih poziva... :: :: :: :: Mozda ovo: :: :: http://www.pcpractic.rs/proizvodi/desktop/4828-gamer-g91 :: :: uzmes jacu graficku i dodas neki monitor. Doduse garancija je samo 3 godine :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Nemam volje da sklapam , a trazena mi je preporuka za kupovinu do 500 e komplet sa monitorom...jedino sto mi se dopalo je gore navedena konf. + 5 godina garancije uz neki asusov 22inch-a monitor (sa DVI)....ima li ko vaki KAVASAKI da mi kaze kako to radi...?
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.