Realna cena za prodati je? Kada mi to kazete zelim da cujem koliko bi trebalo da se doda kupiti neki malo bolji lap top na kojem cu moci da igram pes,nba,cs... Hvala Nije sramota ne znati,sramota je ne znati a ne pitati
Pre bih stekao pare da uzmem laptop uz tu kucnu masinu nego da prodam kucni komp i pazarim laptop. Ovom tvom kucnom fali samo jedna malko jaca grafika i tera to i dalje sve.
Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada!
Ma ulozi u napajanje i grafiku i sve ok. Za malo bolji laptop treba da izdvojis od 60000 dinara, sto je trenutno prevelika cena u odnosu na pre godinu dana, kada je trebalo za isti oko 52000 din. Laptop izgubi smisao nakon par meseci, cak i za likove koi ga kupuju da surfuju u parkovima. operator
@bojsane: ne kaki,leba ti!De si ti video 2Gb memorije za 30E?,ma `ajd` bre...ce je kupis za tu kintu,ali kurc...
WD Green 1TB 40e - -hahahahha..moze,ali kada Crvenkapica obuje staklenu cipelicu u vucjem stomaku na Vrbi sa grozdovima u zoni sumraka sa Willis-om u glavnoj
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Zelim prodati sledece :: :: Samsung2243nw 22 :: AMD Athlon 64 X2 6000 :: Asus M2N- :: Kingstone HayperX 2GB 800MH :: Codegen Briza 6099 400 :: Asus 7300GT Silen :: Leadtek TV2000Exper :: WD Green 1T :: Altec Lansing FX4021 + daljensk :: mis+tastatur :: Netger ruter :: :: Realna cena za prodati je :: Kada mi to kazete zelim da cujem koliko bi trebalo da se doda kupiti neki malo bolji lap top na kojem cu moci da igram pes,nba,cs.. :: Hval :: Nije sramota ne znati,sramota je ne znati a ne pitati
Ne prodaje dečko novo.... Ja sam juče kupio 2GB kingston 800mhz za 2700din na Limu*** WD Green 1TB nov košta nešto više od 60e Možda za procesor i matičnu uzme više mada i to čisto sumnjam kad ovde na oglasima imaš nove Athlon II procesore i ploče za njih već za 70e sa 3godine garancije. Tako da tvoje haha nabij sebi tamo gde kakiš, leba ti.
Vidim dečko je postavio oglas na 450e, šta da kažem sem srećno xD
Skrenuo sam paznju samo na hard i na memoriju,a tu si zakinuo nekih 20-25E,sto nije za baciti.Sta mu ti mislis o tome?
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Ne prodaje dečko novo... :: Ja sam juče kupio 2GB kingston 800mhz za 2700din na Limu** :: WD Green 1TB nov košta nešto više od 60 :: Možda za procesor i matičnu uzme više mada i to čisto sumnjam kad ovde na oglasima imaš nove Athlon II procesore i ploče za njih već za 70e sa 3godine garancije. Tako da tvoje haha nabij sebi tamo gde kakiš, leba ti :: :: Vidim dečko je postavio oglas na 450e, šta da kažem sem srećno xD
Sto se cimas na kritike.Gledajuci oglase,dao si bas realne cene po komponentama.Ja sam uzeo 2X2Gb ddr2 800 za 50e preko oglasa(jeste da je elixir,ali nista nije losija od kvr,a stara je oko 8 meseci)
Ja bih licno isao minimum na 9600gt,9800gt,8800gt ili hd4770,4830,4850.Tvoj je izbor,tj vidi sta mozes najjeftinije da nadjes(oko 50-70e polovne sa bar 512mb)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647004. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.