Pozdrav svima narucio bi napajanje veceras ili sutra dao bi maksimalno 6000 din. Sta mislite o LC6650GP3 V2.3 - GREEN POWER??? http://www.lc-power.de/index.php?id=197&L=1 Ima li neko iskustva sa njime? Jos mi fali dobro napajanje i neko vodeno hladjenje kupio bi CoolIT SYSTEMS ECO ali ga u nasoj srbiji nema nigde! Znaci za sada napajanje a konf je:
MSI 975x Platinum Power up Edition Intel core 2 quard q6600 go(OC 3.2ghz) 4x1Gb Kingstone 800Mhz Dual Chanel Saphire HD 5770 1Gb New edition SSD PATRIOT 64GB SSD Torqx M28 HDD 2x Maxtor 160gb 7200rm LCD Acer 23` Full HD Win 7 64 bit
Znaci da narucujem? U svakom slucaju je bolje nego ovo sada sto imam a to je frontier od 1500Din na 450W tera ovo sve godinama. :))) Jos sam imao i dve graficke u Cross Fire i sve je radilo ali ja mislim da je red da se o zameni.Bio bi red. Kina je zakon! :))) Odlucio sam se za ovo napajanje jer ga svi hvale ali ipak sam voleo da cujem sta imate vi da kazete. Svi zapeli za chieftec i to da uzmem od 500W kao bolje je. NE sto ne bi rekao po testovima i snazi i kvalitetu....
Znaci da narucujem? U svakom slucaju je bolje nego ovo sada sto imam a to je frontier od 1500Din na 450W tera ovo sve godinama. :))) Jos sam imao i dve graficke u Cross Fire i sve je radilo ali ja mislim da je red da se o zameni.Bio bi red. Kina je zakon! :))) Odlucio sam se za ovo napajanje jer ga svi hvale ali ipak sam voleo da cujem sta imate vi da kazete. Svi zapeli za chieftec i to da uzmem od 500W kao bolje je. NE sto ne bi rekao po testovima i snazi i kvalitetu....
Za te pare AC fusion 550R (35A, seasonic) ili Silverstone Strider SST-ST50F (FSP, 36A). Bez obzira na oznaku 650, taj 6650GP3 daje 34A, OEM huntkey. Mislim, izdržaće on lako tu tvoju conf., ali ono gore su kvalitetnija napajanja.
Sta kinezi su zakon ! :))) Nije imao radi i dalje! I dan danas! :) Sem sto sam CROSS FIRE zamenio sa 5770 :) Nikada ni jedan problem! :))) CHINA RULES HAHAHHA:))) Sada uporedjujem ove vase predloge i veceras cu odluciti sta narucujem.:) Hvala svima na podrsci. MSI 975x Platinum Power up Edition Intel core 2 quard q6600 go(OC 3.2ghz) 4x1Gb Kingstone 800Mhz Dual Chanel Saphire HD 5770 1Gb New edition SSD PATRIOT 64GB SSD Torqx M28 HDD 2x Maxtor 160gb 7200rm LCD Acer 23` Full HD Win 7 64 bit
UUU dobro je! Koliko ja vidim sta god da kupim necu da pogresim i ovo je po meni ekstra napajanje! Hvala! Svi proizvodjaci nude skoro isto. male razlike u cenama a ovde imate iskoriscenost i test skoro svih napajanja ako nekome bude trebalo. ja nalete malopre... http://www.80plus.org/manu/psu/psu_join.aspx
ATI je bas poznat po tome sto se klokuje dobro a pogotovu sto dobro skalira! Treba jedno 100 Mhz OC za svega 2 FPS u skoku ahaha! Default je keva! Pa koliko dobijes to ti je! ATI je takav i to je fakat!
:: Moj LC Power od 550W gura pribliznu konfiguraciju tvojoj vec godinu i po. Mislim da neces pogresiti :: :: Pozdrav.
Naruceno,stize sutra! Hvala svima na podrsci,preporukama i na odgovorima naravno. Javicu sta i kako :) Jos je ostalo vodeno hladjenje ali to kada bude stigao COOL IT ECO A.L.C. Kod nas. Samo lagano.. ako ne kupicu ga preko. :) Puno pozdrava!
Stiglo i namesteno. Mogu vam reci da sam odusevljen. Kvalitet izrade je stvarno bruka. Necujno,tesko.Prikljucaka i vise nego sto je potrebno. Kablovi presvuceni. Naponi stabilni. Ventilator 14 Cm.Svaka cast LC Power. Svaka preporuka.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647004. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.