Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Konfiguracije
Asus P7H55-M i i3 540 dovoljno za fifu 2010 ???
STRANA 1 OD 1
mkozlica Asus P7H55-M i i3 540 dovoljno za fifu 2010 ??? 16.07.2010. 10:32 T28165

status: user
broj poruka: 236

Cuo sam i citao po netu kako je ovakva konfa ok za igrice tipa fifa 2010, ali meni pri 1680x1050 rezoluciji ne da secka nego ubija :)

Ima li ko iskustva sa igranjem i sa varijantom H55 i intel i3 540 uz koriscenje integruse? :)

Jos nisam stigao da probam HD filmove i BD filmove na integrusi, za koje tvrde takodje da rade bez problema, osecam da cu se razocarati...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
aco re 16.07.2010. 10:41 #230994

broj poruka: 2788
Pa koja ti je graficka?

Pozdrav :)

gile23 ... 16.07.2010. 10:45 #230997

broj poruka: 9121
Pa taj graficki akcelerator sto se nalazi u samom procesoru ti je kao Intel Extreme graficka za laptop. Na prvi pogled dobra, kada pokrenes igru slogiras se. Ako razmisljas o nekom gaming-u uzmi neku normalnu grafu. A ja koliko znam HD i BD filmovi zavise samo od proc-a ?

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
mkozlica :) 16.07.2010. 10:50 #230998

@Aco nemam je, integrisana je

@gile23 Pa nadam se da je tako sto se tice HD i BD filmova, posto sam komp i kupio, tj ovu konfiguraciju, kao media centar, ali sam se radovao sto cu moci ponekad fifu da odigram posto je to uglavnom sve sto igram ali sam se smorio kad sam probao :))

Najgore sto imam 4870 X2 ali stoji u kutiji posto u ovo kuciste ne moze da stane, a u starom kucistu je pentium D procesor koji se malo gusi sa tom karticom a nemam ni ok napajanje :)))))

Katastrofa.. Nista, onda cu da koristim za filmove i to je to :D

https://www.limundo.com/ref/zx6r

aco Re: :) 16.07.2010. 11:04 #231000

Pa ako ti je neko kinesko kuciste ti iseci mesto gde stoji hdd ostavi 1 za prvo vreme ako planiras da kupis neko bolje kuciste.

:: Najgore sto imam 4870 X2 ali stoji u kutiji posto u ovo kuciste ne moze da stane, a u starom kucistu je pentium D procesor koji se malo gusi sa tom karticom a nemam ni ok napajanje :))))
::
:: Katastrofa.. Nista, onda cu da koristim za filmove i to je to :
:: https://www.limundo.com/ref/zx6
Mortificat Re: :) 16.07.2010. 11:08 #231003

broj poruka: 3519
Sklopi nešto čoveče, nemoj da ti ta 4870x2 stoji za džabe!

GA-MA785GT-UD3H/ AMD Phenom II X2 550 BE/XFX GTX 260/4GB DDR3 Kingston HyperX /CFT-600-14CS/Chieftec Black Dragon/Asus VW225N/Altec Lansing ATP3

:: @Aco nemam je, integrisana j
:: @gile23 Pa nadam se da je tako sto se tice HD i BD filmova, posto sam komp i kupio, tj ovu konfiguraciju, kao media centar, ali sam se radovao sto cu moci ponekad fifu da odigram posto je to uglavnom sve sto igram ali sam se smorio kad sam probao :)
:: Najgore sto imam 4870 X2 ali stoji u kutiji posto u ovo kuciste ne moze da stane, a u starom kucistu je pentium D procesor koji se malo gusi sa tom karticom a nemam ni ok napajanje :))))
-ShonE- Re: :) 16.07.2010. 11:19 #231004

broj poruka: 3529
Uvek mozes da prodas tu kartu i kupis neku manju, mali potrosac struje, a da bude OK za fifu i pes i eto resenja.

:: @gile23 Pa nadam se da je tako sto se tice HD i BD filmova, posto sam komp i kupio, tj ovu konfiguraciju, kao media centar, ali sam se radovao sto cu moci ponekad fifu da odigram posto je to uglavnom sve sto igram ali sam se smorio kad sam probao :)
aco re 16.07.2010. 11:22 #231005

Ja imam ati 3850oc edition 256ddr3/bit i amd 5200 i igram i fifu10 i pes 10 na max sve ne koci na rezoluciji 1680*1050.

Pozdrav :)

gile23 Re: :) 16.07.2010. 11:29 #231006

LOL, kupi neko kuciste i ubaci tu grafu. Ako nista prodaj je polovnu mada ne ocekuj neku super cenu.

Pzodrav!

raic Ma od integruše nikad nije bilo selameta... 16.07.2010. 11:36 #231009

broj poruka: 9006
...a od ovih novih procesorskih osobito, to je smišljeno za laptopove majku mu.

Daš barem 20e za polovnu 8600gt ili 2600XT, sića je u pitanju a čak i može tu i tamo nešto da se odigra na nižim rezolucijama a ne da se zajebavaš s tim integrisanim sranjima.

Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous.
Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

gile23 Re: Ma od integruše nikad nije bilo selameta... 16.07.2010. 11:40 #231011

Bolje da uzme novu nego da da 20 evra za neke od tih grafa. Inace u njegovom slucaju moze da ulozi kes u neko kuciste. Ja mislim da moze 4870x2 da stane u Xigmatek Asgard ?

Pozdrav!

:: ...a od ovih novih procesorskih osobito, to je smišljeno za laptopove majku mu
:: Daš barem 20e za polovnu 8600gt ili 2600XT, sića je u pitanju a čak i može tu i tamo nešto da se odigra na nižim rezolucijama a ne da se zajebavaš s tim integrisanim sranjima
:: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous
:: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

raic Fala bogu da je bolje 16.07.2010. 11:56 #231014

Išao sam na varijantu `stipsa od stipse koji bi ipak da odigra nešto`

Uvek se iznenadim kad vidim što lepo ova 2600 radi na drugom kompu, može da se igra na 1280x1024 šta oćeš a platio sam je 1500din, još varijantu sa DDR4

mkozlica 4870 kupio sam je iz besa - debil 16.07.2010. 12:08 #231018

Nemam pojma sta da radim sa ovom 4870 x2, za koje pare uopste moze da se zavalja? :)

Pa da vidim sta bih mogao da uzmem umesto nje, ili se to mozda i ne isplati, `bem li ga...

ralebrale aaaaaa... 16.07.2010. 13:04 #231031

broj poruka: 678

Daj meni,daj meni!!!
NMY 4870X2 16.07.2010. 13:04 #231032

broj poruka: 1509
Ona je po snazi nesto poput 5870 / GTX295, znaci jaca od nV GTX470 / 5850 i svega ispod, sto ce reci da je veoma jaka, ali je zato i dosta velika a trazi i poprilicno jako napajanje...

Ne znam koliko para moze da se dobije, ali verovatno ne onoliko koliko karta po performansama vredi...

https://www.tinyurl.com/ye5z6bn

ATI je bas poznat po tome sto se klokuje dobro a pogotovu sto dobro skalira! Treba jedno 100 Mhz OC za svega 2 FPS u skoku ahaha!
Default je keva! Pa koliko dobijes to ti je! ATI je takav i to je fakat!

TheBear Re: Re: Ma od integruše nikad nije bilo selameta... 16.07.2010. 13:12 #231034

broj poruka: 6502
Staje bez problema u Asgard.

:: Bolje da uzme novu nego da da 20 evra za neke od tih grafa. Inace u njegovom slucaju moze da ulozi kes u neko kuciste. Ja mislim da moze 4870x2 da stane u Xigmatek Asgard
:: Pozdrav
:: :: ...a od ovih novih procesorskih osobito, to je smišljeno za laptopove majku mu
:: ::
:: :: Daš barem 20e za polovnu 8600gt ili 2600XT, sića je u pitanju a čak i može tu i tamo nešto da se odigra na nižim rezolucijama a ne da se zajebavaš s tim integrisanim sranjima
:: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous
:: :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

raic re 16.07.2010. 15:52 #231111

Ma da, ta karta je jaka a nije baš aktuelna, više vredi u radu nego u prodaji, naravno pod uslovom da imaš dobro napajanje, sigurno sama vuče preko 250w

Ono za kartice od 20e sam više mislio kao generalno mišljenje za one što kupuju media centar konfiguracije a oće da igraju nešto, ne odnosi se na one kojima ovakva zmajčina čuči na tavanu

mkozlica Re: re 16.07.2010. 19:12 #231198

Uhh, realno moram negde da je nabudzim, samo da vidim koju kombinaciju da izaberem, mozda potpuno novi komp, neka i5 varijanta i 4870 X2 u paru, pa mozda postojecih 650w OCZ iskoristim za to a kupim neko slabije napajanje za media center komp...

https://www.limundo.com/ref/zx6r

:: Ma da, ta karta je jaka a nije baš aktuelna, više vredi u radu nego u prodaji, naravno pod uslovom da imaš dobro napajanje, sigurno sama vuče preko 250
:: Ono za kartice od 20e sam više mislio kao generalno mišljenje za one što kupuju media centar konfiguracije a oće da igraju nešto, ne odnosi se na one kojima ovakva zmajčina čuči na tavan
:: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous
:: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647004.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs