Ne znam tacnu specifikaciju napajanja, samo me interesuje koja je klasa Leadman 290W? Jel ovo dobar brend za napajanje ili kineski krsh? Koliko vredi kao polovno?
Leadman (powmax) je po xtremesystemsu strpan u 5 kategoriju PSU koji se ne preporučuju, a iz drugog izvora citat: `Units from Powmax, Deer, L&C and their various `nom-de-plumes` will not be listed because of their proven track record for not being capable of outputting anything near what they claim in total watts or 12V amps.`
Mislim da to sve govori. Sumnjam da ćeš uspeti da ga prodaš.
sada ide Chieftec GPS 300AB-100L 300W napajanje. To je sad ok, brendirano. Sta mislite ? Cilj je prodaja kompa, a ne bih da uvaljujem krsh (sve se to vrati kasnije, zar ne...)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647004. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.