Za okolo 30000 dinari.Da je uskladjeno,malo igrice,vise internet,filmovi,muzika....Narucuje se danas u F**um racunarima.Nema konfigurator tamo,ali kazu,sta trazis dobices...Hvala. p.s. Ne prodaju AMD,pa je zato Intel obavezno.
:: Koliko je meni poznato to ti je najgore moguce msto da kupis komp ( F**um racunarima) za 30.000 hiljada ce ti uvaliti neki krs koji ne vredi .. :: :: ::
Nedavno su mi komsinici uvalili neki integrisan krs sa celeronom 1.8ghz soc.775 i 19` lcd krsom za 65000 RSD.A pre nekih dve godine sam se i ja zamalo za**bo,jer sam hteo da narucim komponente za kompletan racunar i izaslo negde oko 1100eura.Kada sam decka pitao da mi prosledi na mail listu komponenta koje bih narucio i njihovim cenama...naravno nisu to ucinili.Kasnije sam ustanovio da te komponente vrede oko 650-700eura,strasno
Znam da su olosi i derikoze,ali se radi o nekim vaucerima i mutljavini koju ni ja ne razumem,jer racunar nije za mene.Od ovog lika koji im narucuje,gora kazna im ne treba...Vi samo nabodite neku solidnu konfiguraciju,ako mozete.Hvala
Znam o kako se `renomiranoj` firmi radi.Na moju opasku gosn kupcu da ce proci ko bos po trnju,odgovorio je blago telecim osmehom.No,kad se ima u vidu da je cova uzeo 2 kamiona na lizing pre 4 godine,i da ni dinara nije dao (a kamioni su i dalje kod njega,i radi s njima naravno),da je ,takodje, robijao zbog ubistva na mah (covek ga je gadjao flasom od piva dok je svirao na nekoj svadbi,pa ga je ovaj,bukvalno,isekao na froncle),da ne placa struju vec 8 godina (a,ima je) moje je misljenje da ce uzeti vaucere,a platiti malo sutra...ili,prekosutra,cak...Dakle,konfiguracija? Intel platforma? Hvala.
Po meni, za 30000 din da sklopis Intel konfu (a da pritom mislis da izbegnes matori 775 socket) + monitor, a da konfa valja nesto, tesko... Bolja a i isplativija solucija za te pare ti je AMD platforma.
:: Za okolo 30000 dinari.Da je uskladjeno,malo igrice,vise internet,filmovi,muzika....Narucuje se danas u F**um racunarima.Nema konfigurator tamo,ali kazu,sta trazis dobices...Hvala. p.s. Ne prodaju AMD,pa je zato Intel obavezno.
To govori samo o kakvoj kurtonskoj firmi se radi. Prodaju isključivo Intela! Isto mišljenje bi imao i da prodaju samo AMD-a, iako sam njihov fan. Da ne poveruješ.
Ovo nisam znao da ne prodaju AMD-a, kakva glupost, pa koja firma prodaje samo Intel cpu-ove koji su i skuplji???! Bar znamo sta da zaobilazimo u sirokom luku....
:: To govori samo o kakvoj kurtonskoj firmi se radi. Prodaju isključivo Intela! Isto mišljenje bi imao i da prodaju samo AMD-a, iako sam njihov fan. Da ne poveruješ :: :: :: Phenom II X3 720B :: OCZ Vendetta :: Gigabyte GA-MA790X-UD3 :: Kingston HyperX 4GB DDR2 106 :: Samsung F3 HD502HJ & WD5000AAK :: Gigabyte GV-R487D5-1G :: Creative X-Fi Xtreme Audio PCI :: CM Storm Sniper AMD Editio :: Chieftec CFT-650-14C :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647004. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.