na prvoj slici racunar koji kosta 24.999 na osnovu konfiguracije meni deluje bolje nego racunar na drugoj strani koji kosta 33.999. U cemu je fora, koji je bolji racunar i jel se isplati ovaj za 25000 za kupovinu?
Prvi je bolji po specifikacijama samo sto uz drugi dolazi Windows 7 Home Premium Edition (koji odokativno kosta oko 6-7k din) i koji je uracunat u cenu kompiJutera :)
...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
Pa ako neko hoce `originalni` Win 7 nek kupi tu `masinu` i baci 33000 dinara,ali nisu svi kao mi pojedini da bi svaki dinar dali za sto bolju konfu.Neko voli da se hvali kako ima original Winblows...hihiihihihihi
:: Prvi je bolji po specifikacijama samo sto uz drugi dolazi Windows 7 Home Premium Edition (koji odokativno kosta oko 6-7k din) i koji je uracunat u cenu kompiJutera : :: :: :: ...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini..... :: ::
Meni win7 original uopste nije potreban.. :) Samo mi recite dal se isplati uzeti taj racunar od 25000?
Edit: cale i ja gledamo da uzmemo neki nov racunar, pa smo gledali razne kataloge, cena moze da ide do 30.000-35.000 dinara al to je otprilike to, ukoliko neko ima mozda neki drugi predlog za ove pare valjalo bi da da vec sastavljenu confu iz nekog computer shopa.)
Sklopi sam mašinu. Bolje ćeš proći, imaćeš od 3 godine na nagore garanciju za svaku komponentu pojedinačno, i biraćeš sam proizvodjača svake komponente...
:: Meni win7 original uopste nije potreban.. : :: Samo mi recite dal se isplati uzeti taj racunar od 25000 :: :: Edit: cale i ja gledamo da uzmemo neki nov racunar, pa smo gledali razne kataloge, cena moze da ide do 30.000-35.000 dinara al to je otprilike to, ukoliko neko ima mozda neki drugi predlog za ove pare valjalo bi da da vec sastavljenu confu iz nekog computer shopa.)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.