Nece se prodavati posto je komp sastavljen nedavno iz delova za klinca i njemu ce biti sasvim ok zanimala me samo vrednost, verovatno bi dobio i vise kad bi ga prodavao u delovima.
Ne prodajem jos, cisto da vidim koliko bi dobio. Inace karta nije zesci overkill, provereno u 3DMark06. Konfiguracije koje imaju Core2Duo na nekih 2.4 i vise, imaju svega nekoliko fps-a vise u krajnjem skoru, procentualno 10-15% veci fps. Kad se klokuje graficka sa 550/1400 na 650/1550 krajnji skor se znatno, skoro linearno povecava, sto jasno govori da cpu nije usko grlo. Imao sam i slabiji cpu na ovoj masini pa znam sta je usko grlo. Inace, recimo COD MW radi odlicno na max u 1280x1024, kao i ostale igre iz tog doba...
:: Tu ti je karta zesci overkill,tako da ti je moj dobronameran savet da ih prodajes sa kostima(posebno) :: :: :: Lala 4ever! :: http://spedr.com/4tb3 :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: Kad smo vec tu, dajte procenu za ovu konfu :: :: :: :: CPU Intel P4 3.0C HT @ 3.75GHz (250x15 :: :: MB ASUS P4P800-E DeLux :: :: RAM 2x512 DDR400 Kingsto :: :: HDD WD 80Gb Caviar 8Mb Cach :: :: VGA XFX AGP 7950GT 256Mb DDR :: :: DVDRW Pioneer 111 :: :: PSU Chieftec GPS 350 :: :: TFT Samsung 720N 17` :: :: tastatura, mis, zvucnici 2.0.. :: :: :: :: :: ::
P4 3.0C ~ 20-25e ASUS P4P800-E DL ~ 20-25e RAM 2x512 DDR Kingston ~ 20e DVDRW ~ 10e PSU Chieftec 350W ~ 15e HDD WD 80Gb Caviar 8mb ~ 10e VGA XFX 7950GT 256mb DDR3 ~ 40-50e
Oko 100e bez monitora i graficke, tako da ne vidim na osnovu cega si ti procenio da graficka vredi vise od cele masine? Ovakve su cene i na oglasima uostalom...
:: Cenovni overkill druze,ako izbacis monitor bezmalo je ona sama skuplja od cele makine :: :: Lala 4ever! :: http://spedr.com/4tb3 :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
A ta grafika ti jedna od najacih AGP grafika,jedino je 3850 jaca od nje,tako da ona ni u snu ne ide ispod 50e.Po meni realna cena joj je 60e,pa ko voli(treba AGP)nek izvoli.
Znam da je jedna od najjacih al ja sam je platio 50e pre skoro godinu dana, polovnu, pa izgleda da sam dobro prosao :)
:: BEZMALO :: :: A ta grafika ti jedna od najacih AGP grafika,jedino je 3850 jaca od nje,tako da ona ni u snu ne ide ispod 50e.Po meni realna cena joj je 60e,pa ko voli(treba AGP)nek izvoli :: :: Lala 4ever! :: http://spedr.com/4tb3 :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: ::
Jesi u svakom slucaju,medjutim vreme prolazi a AGP ne gubi cenu.Cak ako gledamo vrhunske komponente poput te karte cene rastu.
Dozvoli mi samo da se ispravim za 90% korisnika to jeste najjaca karta jer ne znam da li iko ima AGP masinu(939 dual core)kojoj 3850 nije cist overkill.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647004. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.