Jeste da je malo skuplje, ali dobijes bolji CPU, bolju plocu i kvalitetnije napajanje...
Ako ti je velika cena, onda stavi taj AMD Athlon II X3 (7000din) i izadje te konfiguracija 37 000din...
MSI plocu zaobidji, takodje i Blueberry. Najvaznije ti je napajanje, uzmi LC POWEr ili ovo sto sam ti ja naveo. Recom napajanja su se skoro pojavila na nasem trzistu. U rangu su sa LC POWER-om ali je cena nesto manja. Citao sam o njima, i kazu da su solidna, mogu sigurno da daju 420W, ako ne i vise..
Taj od 420W bi bio na granici sa 4850. Bolje ustedi malo i kupi taj LC od 600W, on se nece ni oznojiti na toj konfiguraciji. I nemoj da dajes 1000 din vise za GA bzvz, taj MSI 770-G45 je odlicna ploca...
Video sam lepe komentare za ovaj MSI. Iskreno i ja sam malo skeptican u vezi MSI, video sam dosta losih njihovih ploca, ali to bilo ranije. Sad su cini mi se bolji. Do sad sam imao samo ASUS
Kao prvo nije 1000 din vise nego samo 460 din (GA 770T-ES3). Kao drugo za uzvrat dobija mnogo bolju plocu i 3 god garancije, tako da tu nema dileme. Ko je jos lud da pored ASUS-a i GA uzima MSI... Sto se tice napajanja bolje uzmi grafu 4770, dosta manje trosi, manje se greje, performanse blizu 4850, a radi bez problema na dosta slabijem napajanju nego sto je potrebno za 4850. Od napajanja mozes da uzmes recimo ThermalTake 420W (oko 4000din)...
:: Taj od 420W bi bio na granici sa 4850. Bolje ustedi malo i kupi taj LC od 600W, on se nece ni oznojiti na toj konfiguraciji. I nemoj da dajes 1000 din vise za GA bzvz, taj MSI 770-G45 je odlicna ploca.. :: :: :: :: Jel moze ovo da gura, mnogo mi para ono od 600 :: :: :: :: :: :: LC Power ATX Midi Tower, 714B, 420W.. :: :: http://www.lc-power.de/index.php?id=93&L=1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.