Ne ide mi ovo pisanje poruka sa enter-om Nego, ZA 200 EUR PLOCA (sa integrisanom grafikom, i TV izlazom ako ima?) PROCESOR (AM2?) 512 RAM-a KUCISTE SA NAPAJANJEM STA JE NAJBOLJE DA SE SKLOPI ZA OVE BEDNE PARE?
Mnogo malo para ali: As rock am2 nf6g-vista K9 Kingston 512Mb 667mhz WD 80Gb sata Sempron 2800+ Moze neko CODEGEN kuciste za 40E sa napajanjem koje je OK
Da li valja nesto tipa AMD Sempron 3000+ 1.6GHz 64bit Box AM2 i Asus M2N-MX ? ili MSI K9N NEO-F? A kao bolja varijanta (ako bude vise para) AMD Athlon 64 3000+ 1.8GHz Box OR 90nm AM2 i Asus M2NPV-MX? A video sam i ono kuciste, kosta oko 37 eur, deluje ok, pise da ima 400W.. Ne treba mi neko ludilo, ne igram igrice niti neke zahtevne stvari... Hvala!
Pogledaj malo na Gigabyte-ovom sajtu ploce za AM2. Vec postoji ploca sa 6150 integrisanom grafikom (HDTV i TV-out izlaz na samoj ploci). Sudeci po ostalim cenama iz Gigabyte-ovog opsega za ploce sa integrisanom VGA, ne ocekujem da predje nekih 80e. U kombinaciji sa AM2 Sempronom (jebiga), opet se pakujes u cifru (ali se resavas potrebe za grafikom i dobijas TV-out).
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.