Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Konfiguracije
Provereno za psihijatra....
STRANA 1 OD 1
LonleyMax Provereno za psihijatra.... 27.06.2010. 01:49 T27750

status: user
broj poruka: 1475
... nema potrebe za bilo kakve preglede! :)
Mislim da je svaka rec suvisna: http://www.guru3d.com/article/guru3d-rig-of-the-month-june-2010/

Jednostavno perverzno!

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=997460

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1151257
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
DejaN89 sry al vec postoi tema... 27.06.2010. 01:55 #225832

broj poruka: 575

http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=27728&forid=13&katid=2
Daum ... 27.06.2010. 01:59 #225835

broj poruka: 12794
Prelepo izgleda, ali pravo bacanje para, iako podržavam da svako troši svoje pare kako želi...

CPU-Z Validator : http://spedr.com/53pyh

Stripy Re 27.06.2010. 02:31 #225840

broj poruka: 4163
Lepo, nema šta.

ČEKIĆ JE IZMISLIO SVE OSTALE ALATE

Gare87 bem ti budaletinu 27.06.2010. 03:52 #225849

broj poruka: 4702

sto li bi stavljao uopste 3x i to gtx480 nije mi jasno nikako. I nije mi jasno odakle ima kintu za sve to kad se igra vecim delom svog zivota, a da radi i da je zaradio sve to msm da ne bi imao vremena za igranje!!! Pretpostavljam da je on neki slepac debeljko bez kose bez devojke i sve sta ide uz to, jer je covek totalni freak!!

Daum Re: bem ti budaletinu 27.06.2010. 05:09 #225851

Baš zbog ovakvih komentara se ustručavam da komentarišem tudje mašine. Glupo je da pričaš što i kako je on dobio i potrošio te pare i da li je mogao na bolji način da ih potroši... Tudje pare, tudja stvar...

::
:: sto li bi stavljao uopste 3x i to gtx480 nije mi jasno nikako. I nije mi jasno odakle ima kintu za sve to kad se igra vecim delom svog zivota, a da radi i da je zaradio sve to msm da ne bi imao vremena za igranje!!! Pretpostavljam da je on neki slepac debeljko bez kose bez devojke i sve sta ide uz to, jer je covek totalni freak!!
tortojed Ah, predeo sav u zelenom: 3 x NVidia! Pa jos i Intel inside. 27.06.2010. 05:45 #225857

broj poruka: 10997
Ono, sto jest`, jest`: da kosta - kosta! Davno je receno: plati, pa se vozi. Covek je softverski inzenjer, nece da se bruka ugradnjom nekog bofla (hmm, hmmm).

/citat (slightly biased)/

`` Why NVIDIA, and NOT ATi, why Intel, and NOT AMD?

NVIDIA because they have working 3D solution and I just love it - also because SLI scales better than Crossfire and it will be crucial in 3D Surround.``

Intel purely because of the amazing horsepower and OC capabilities of their processors. Very recently I`ve upgraded to i7 980X, but before I`ve had i7 920 OC`d to 4.2ghz @ just 1.28v which was just amazing - also in the value department.
- - - - - - - - - - - - - - -
I nije to za psihijatra, to je za Mladju Dinkica: da vidimo mi je li taj platio PDV! Pokazi fiskalni racun sine...

Scyter Re: 27.06.2010. 09:12 #225862

broj poruka: 8138
Ne bih se zalio da mi neko pokloni sve ovo. Medjutim, posle godinu dana bih razmislio sta ce mi sve ovo, jer bih struju placao znatno vise nego ranije.

The Way It`s Meant To Be Played

DmasteRNo1 Slepac 27.06.2010. 09:40 #225865

broj poruka: 6101
Stavio tri ĐiForsa da se sigra na tri monitora, umesto da je stavio jedan ili dva Eyefinity Radeona i sigrao se na 6 komata. Ko zna zna, a ko ne zna, kupuje nVidiju.

nVidia, the way it`s meant to be stupid.

Phenom II X3 720BE
OCZ Vendetta 2
Gigabyte GA-MA790X-UD3P
Kingston HyperX 4GB DDR2 1066
Samsung F3 HD502HJ & WD5000AAKS
Gigabyte GV-R487D5-1GD
Creative X-Fi Xtreme Audio PCIe
CM Storm Sniper AMD Edition
Chieftec CFT-650-14CS

Scyter Re: Slepac 27.06.2010. 09:46 #225867

broj poruka: 8138
Ne kapiram te, sto je neko slepac sto je kupio nVidiu? Sta njega boli uvo sto trosi mnogo, kad je pun para. Covek hoce da ima najbolje, i to je njegova stvar.

Nervira me to sto kod vas nekolicina ljudi voli da osudjuje po drugima kako je glup ili nema pojma samo zato sto je uzeo nesto sto se vama ne svidja, ali zato kad bih uzeo ATI, onda bi bio pravi car.

The Way It`s Meant To Be Played

:: Stavio tri ĐiForsa da se sigra na tri monitora, umesto da je stavio jedan ili dva Eyefinity Radeona i sigrao se na 6 komata. Ko zna zna, a ko ne zna, kupuje nVidiju
:: nVidia, the way it`s meant to be stupid
:: Phenom II X3 720B
:: OCZ Vendetta
:: Gigabyte GA-MA790X-UD3
:: Kingston HyperX 4GB DDR2 106
:: Samsung F3 HD502HJ & WD5000AAK
:: Gigabyte GV-R487D5-1G
:: Creative X-Fi Xtreme Audio PCI
:: CM Storm Sniper AMD Editio
:: Chieftec CFT-650-14C
obradmi Provereno Nvidia marketing 27.06.2010. 10:03 #225868

broj poruka: 7720
Lik kaze da je veliki ljubitelj 3D igranja sa NVIDIA`s S3D ,kako je to poceo vise ne igra u 2D.upropastava svoj vid sa Nvidia naocarima ,u svakom slucaju morbidan marketing Nvidie.
mslavko82 Re: Slepac 27.06.2010. 10:24 #225870

broj poruka: 721
Nije slepac, nego neizivljen. Ili mu nV placa za marketing, ili stvarno ima viska para za ovakav hardver - mada sumnjam....
Doduse, slepac ce da bude ako se bude igrao u 3D malo duze, kako je najavio. Doduse, bukvalno, ali jbg mala je to cena za takvo uzivanje...
obradmi Licno mislim da ce najjaci za 3D igranje 27.06.2010. 10:30 #225871

biti 3D hologram.Poznato je naocare nose ljudi sa ostecenim vidiom ,a u ovom slucaju ljudi sa zdravim vidom koji stave naocare slabe svoj normalan vid.Poznato je da ljudski vid funckionise po zakonima optike.
raic E blago tebi tortojede 27.06.2010. 11:15 #225875

broj poruka: 9006
kad uvažavaš mišljenje ovakvog lika.Tanka je linija između entuzijaste i bolida al ovaj je odavno prešao.

Mene samo zanima gde je našao ženu koja ga nije izbacila iz kuće kad je potrošio pet-šest iljada dolara na komp, moraću da ga pitam pa i ja da odem po takvu.

Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous.
Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

imarkovic Re: E blago tebi tortojede 27.06.2010. 11:30 #225877

broj poruka: 18996
eh, raicu raicu, pa lupis sakom o sto da se zna ko je gazda, izbacis ti nju iz kuce ako joj se ne svidja :P

:: kad uvažavaš mišljenje ovakvog lika.Tanka je linija između entuzijaste i bolida al ovaj je odavno prešao
:: Mene samo zanima gde je našao ženu koja ga nije izbacila iz kuće kad je potrošio pet-šest iljada dolara na komp, moraću da ga pitam pa i ja da odem po takvu.
:: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous
:: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

obradmi I to sto kazes Raic 27.06.2010. 11:32 #225878

ciljna grupa ove konfiguracije su psihicki bolesnici ,ima dosta zena naklonjenih IT ,ali je ovo bacanje para ni za sta.Da ne ispadne sad zene ne vole IT ,itekako vole razgovore preko net-a ,ali ovako nesto stvarno je suludo.
raic Re: Re: E blago tebi tortojede 27.06.2010. 11:33 #225880

broj poruka: 9006
Vidim ja imarkoviću da ćeš ti veći deo života veš da pereš sam.

Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous.
Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

:: eh, raicu raicu, pa lupis sakom o sto da se zna ko je gazda, izbacis ti nju iz kuce ako joj se ne svidja :
ttate Nije ovo nista..... 27.06.2010. 12:05 #225882

broj poruka: 366

bacite pogled na ovaj TT od 800 `komada`....

http://www.overclockersclub.com/reviews/thermaltake_level_10/

TheBear 3D Vision 27.06.2010. 12:13 #225883

broj poruka: 6502
sranje nevidjeno... Bolje i Eyefinity nego to, bole oci od tog sranja, a i vise gledas onda 3D efekat nego sto stvarno igras igru....

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gile23 ... 27.06.2010. 14:53 #225906

broj poruka: 9121
3D sa naocarima je sranje, kao sto neko rece kada bude to kao hologram bice dobro, to je kao u Star Wars-u kada razgovaraju intergalakticki :).Mora 3D tehnologija jos da se razvija jos je to u pocetku. 3x480 se prvo greje, trosi mnogo struje i trece nema neke preterano bolje performanse u odnosu na 2x480, i7 980 je trenutno bacanje para jer za te pare mozes da uzmes 2 i7 920 koji ce taj i7 980 da razbiju ko beba zvecku i sto je najbitnije bice jeftiniji :).

@tortojed ja vidim da ti sada namerno pod*ebavas ceo forum sa tom nVidia :).

A ovaj lik je verovatno neka prsotina kome je cale pun para ili je neki entuzijasta koji ima komp samo da bi se pokazao, a koristi ga mozda 5h dnevno max i zna se za sta za igre :). Ovo je klasika od bacanja para :).

@the bear rekli su da ce da izbace monitore sa manjim ivica izrazito zbog eyefinity mada ne vidim to uopste na trzistu :). Licno mi se ne svidja Eyefinity jer je previse razvucen pregled :).

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum Re: Nije ovo nista..... 27.06.2010. 15:38 #225919

Staro par godina... kaaaaaasniš...

:: bacite pogled na ovaj TT od 800 `komada`...
:: http://www.overclockersclub.com/reviews/thermaltake_level_10
Ishmerish Re: Re: Nije ovo nista..... 27.06.2010. 15:44 #225921

broj poruka: 7285
Da li mi to imamo kandidata za admin poziciju???

Lala 4ever!
http://kiwi6.com/file?id=99wgdbqzt0

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

:: Staro par godina... kaaaaaasniš..
:: __________________
:: Scourge of PCBerza
:: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py
tortojed Re: E blago tebi tortojede@Raic=bolje nemoj da ga pitas. Sta... 27.06.2010. 19:41 #226012

broj poruka: 10997
mislis kako ces se osecatii ako ti kaze kolika mu je alatka, i koliko je tvrda, pa shvatis da treba da budes zadovoljan i sa zenskom koja te sada trpi (i dozvoljava ti da kupujes ATi-ja)!?

:: kad uvažavaš mišljenje ovakvog lika.Tanka je linija između entuzijaste i bolida al ovaj je odavno prešao
:: Mene samo zanima gde je našao ženu koja ga nije izbacila iz kuće kad je potrošio pet-šest iljada dolara na komp, moraću da ga pitam pa i ja da odem po takvu.
:: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous
:: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647004.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs