Ljudi, uradite mi odokativnu procenu ove konfiguracije :
MB ASRock K7VT4A+ CPU AMD Athlon 2800+ Barthon RAM 2x512MB DDR 400MHz Kingston VGA nVIDIA GeForce MX4000 Asus HDD1 Maxtor 80GB ATA HDD2 Maxtor 60GB ATA CD1 DVD-ROM 16x LG ATA CD2 DVD-RW NEC ATA PCI1 TV Card Leadtek Expert PCI2 Lan Card PCI Realtek ATX Blueberry Black 400W TFT Monitor Samsung 17` Tastatura, Miš
Ako je bitno da napomenem da je u neobicno dobrom stanju, lici na potpuno novo a tako i radi.
Svima nama su pune kuce takvih kanti, bez obzira koliko dobro radio tvoj stari komp, imaj u vidu da su neke od tih komponenti veoma stare tako da je realno ocekivati da ce polako da krenu da crkavaju.Svi mi želimo da prikažemo svoje što lepšim i boljim...
Dobra stvar kad budeš ovo prodava je što imaš lepo kućište pa će laik da se zaleti i kupi nešto što mu je lepo na oko... To možeš da iskoristiš pa lepo da odereš neku budalu za 250 evra, jer ta ista budala nije pogledala da za te pare može da kupi nov računar...
Realna cena ove konfiguracije, je između 100 i 150 evra, da se ne lažemo veći deo toga je smeće... Nadam se da sam ti koliko toliko pomogao... Poz
takve teme idu u http://www.pcberza.rs/forum/forum.php?forid=4&katid=1 lepo pise `procenite koliko vredi` ali bas si resio da je gurnes u top.... ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
@dufa : Hvala na iskrenom misljenju, to me i interesovalo, neka prosecna i realna cena a videcu ako mogu da proguram nekom za vise odlicno...
@mixx : Mozda zvuci otrcano, ali stvarno nisam video taj topic, izvinjavam se i nije mi bila namera da je ``gurnem u top``, vec da neko procita temu i odgovori mi bilo kako...
@gilopile, servispc : Buduci da ne zelim da se zezam i da prodajem jednu po jednu komponentu, jes`` da je to ~40-tak evrica, bice da cu da probam sa tom kompletnom cenom, hvala na odgovoru...
:: Duron 130 :: Plocha Gigabyt :: 512 sdram pc 13 :: Maxtor 80g :: Dvd RO :: CDRO :: Savage 32m :: Kucishte i napajanje :: :: http://www.dodaj.rs/f/1/4f/3STWei2Y/dv.jp :: ko nema u vuglu, ima u guglu :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.