Tvoja conf troši oko 250w u fulu, dodaj na to 30% sigurnosti = 325w uglavnom na 12V grani, što znači da ti treba oko 28 ampera na 12V granama. Za taj cenovni rang imaš: - antec TP trio 550 (Channel Well, 30A) - Chieftec APS-550C (Sirtec, 37A) - AC Fusion 550R (Seasonic, 34A), ako ga nađeš negde Sve ovo važi ako nećeš klokovati procesor.
Ja bih poslusao predlog Pante i uzeo Chieftec CFT 600W , OEM je CWT, daje ~48A na 12V grani, a ovo sto je raic predlozio je OEM Unknown , a na 12V daje slabasnih 39A (9A -> 108W manje) u poredjenju sa Chieftec-om koji je deklarisan na 50W manje...
ATI je bas poznat po tome sto se klokuje dobro a pogotovu sto dobro skalira! Treba jedno 100 Mhz OC za svega 2 FPS u skoku ahaha! Default je keva! Pa koliko dobijes to ti je! ATI je takav i to je fakat!
+1 za Chieftec, ja ga imam, doduse ne taj model al zna se sta je kvalitet :)
:: Kapaciteta 650-700W, oko 60-70 eura (moguce je malo se nategnuti), obavezno brendirano :: Koje biste mi preporuchili :: :: Anti-depressives controlling tools of your syste :: Making life more tolerable
Mislim da čitavu LC metatron seriju pravi CWT, kako god bilo i napisao sam da mi je sumnjiva amperaža za 650W
Napajanje bi trebalo da je dobro bez obzira a cena je ista. Ne bi me čudilo ni da je unutra isti kao taj čiftek a deklarisali ga na 50W više, to su već jednom uradili sa metatron prophecy od 750W čini mi se, ne sećam se tačno ko je prodavao identično napajanje samo deklarisano na 700w.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Chieftec 750W-14CS inace ako jos nisi uzeo i7,sacekaj do avgusta jer intel smanjuje cene i7 950 3.06ghz sa 500 dolara na cenu intel i7 930 290 dolara tako da ce i7 950 kostati kao i7 930 a i7 930 izbacuju iz prodaje...i u q3 ove godine izlazi i7 970 6 core koji nije extreme edition cena se ne zna jos ali pretpostavlja se da ce kostati kao sad i7 950 500evra(dolara).
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.