Mozete li mi pomoci da uzmem najbolji komp koji mogu kupiti za te pare. Treba mi samo kuciste bez ostalihpratecih delova (monitora, tastature, misa, zvucnika).
:: :: Mozete li mi pomoci da uzmem najbolji komp koji mogu kupiti za te pare. Treba mi samo kuciste bez ostalihpratecih delova (monitora, tastature, misa, zvucnika).
Nisam mislio samo kuciste nego i graficka, procesor, memorija hard disk ,... Treba mi za igranje. Varijacije u cenama nisu bitne, to da li je 20-30 evra gore/dole. Ali svejedno hvala.
:: AMD Athlon II X4 620~8 :: Asus M4A785TD-V EVO~8 :: Kingston 2GB DDR3 1600Mhz~5 :: SAPPHIRE Radeon HD 5750 1GB~11 :: DVD-RW~2 :: XIGMATEK Asgard~3 :: LC POWER Super Silent LC6600 600W~4 :: :: Suma:~421 euro :: :: @saxija: Hvala na mailu :: :: :: :: :: :: :: :: Be the change you want to see in the world. :: ::
Ako je tako onda je najbolja konfiguracija neki XboX sa diskom od 120GB i jos ti ostane 100-150 evreja za udobnu stolicu ili doplatu za neki Full HD monitor.
Bolje od toga nema, nemas problem sa napajanjem, nemas probliem ili dilemu da li je tvoja konfiguracija dovoljna itd...
I sto je najbitnije sve igre iz obliznje radnje, pijace ili gde vec mogu da rade bez vecih problema.
A zasto XboX pa zato sto u poslednje vreme igre prvo izadju za kutiju pa za jedno polad godine (a mozda i nikad) izadju na PC.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Nisam mislio samo kuciste nego i graficka, procesor, memorija hard disk ,... Treba mi za igranje. Varijacije u cenama nisu bitne, to da li je 20-30 evra gore/dole. Ali svejedno hvala ::
CPU Pentium G6950 8000 MB Biostar H55 7000 RAM 2 GB PC 1333 Transcend 5000 HDD 500 GB Hitachi 4200 VGA GainwardATI 4850 8000 LG DVDRW(nikako Samsung i NEC) 1800 Case Blueberry CN-832 1400 Supply Chieftec A80 500W 4600 Jace ti ne treba, osim sto bih dodao jos 2 GB memorije, pa bi ispalo oko 45 000. @ Mali Abner je u pravu. Ako je samo za igrice i gledanje filmova onda XBox i 22` monitor i 100 din i dete srecno. operator
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647004. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.