doneo mi drugar njegov komp-rikno!!! komp je amd(ne znam koji) gigabyte ga-m61pme-s2 integrisana grafulja 1gb ddr2 667 transcend wd 160gb(1600aajs) kaze da ( pred crkavanje) kada ga upali nesto zapisti!probao sam napajanje-nije!ubacio mu moju grafu-nije!ubacio mu moj ram-nije!ubacio mu moj hard-nije...znaci on se upali(radi mu vent na procesoru i cuje se hard da radi)ali uopste ne izbacuje nikakav signal na monitor... sta moze da bude-ima li neko neku ideju???
Moze da mu bude Gigabyte...kreces od najslabije karike, a po imenu i reputaciji izmedju delova koje imas: AMD, Transcend, WD...najjadniji je GA
D E M I G O D
:: doneo mi drugar njegov komp-rikno!! :: komp je amd(ne znam koji :: gigabyte ga-m61pme-s :: integrisana grafulj :: 1gb ddr2 667 transcen :: wd 160gb(1600aajs :: kaze da ( pred crkavanje) kada ga upali nesto zapisti!probao sam napajanje-nije!ubacio mu moju grafu-nije!ubacio mu moj ram-nije!ubacio mu moj hard-nije...znaci on se upali(radi mu vent na procesoru i cuje se hard da radi)ali uopste ne izbacuje nikakav signal na monitor.. :: sta moze da bude-ima li neko neku ideju?? :: :: ps. komp je star 2 god.......unapred zahvalan
Valjda si sam dosao do zakljucka,jbg.Sve si menjao osim procesora(koji 99% nije riknuo),znaci problem je definitivno u ploci,e sad sta je na njoj zveknulo...
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: doneo mi drugar njegov komp-rikno!! :: komp je amd(ne znam koji :: gigabyte ga-m61pme-s :: integrisana grafulj :: 1gb ddr2 667 transcen :: wd 160gb(1600aajs :: kaze da ( pred crkavanje) kada ga upali nesto zapisti!probao sam napajanje-nije!ubacio mu moju grafu-nije!ubacio mu moj ram-nije!ubacio mu moj hard-nije...znaci on se upali(radi mu vent na procesoru i cuje se hard da radi)ali uopste ne izbacuje nikakav signal na monitor.. :: sta moze da bude-ima li neko neku ideju?? :: :: ps. komp je star 2 god.......unapred zahvalan
Ploca, nema sta drugo... Jeste GigaByte al ploca iz jeftine serije...
ma i ja sam sumnjao da je ploca al nisam bio siguran!!!aj dajte neki predlog za plocu (za ovu konf)do 4000din a da nije gigabyte(budzet je ogranicen-student je u pitanju) tnx...
S obzirom da je ploča bazirana na nekom nForce čipu, uopšte me ne iznenađuje da je ona riknula. Razlika između GA ploča sa AMD-ovim i nVidijinim čipsetovima je kao nebo i zemlja. Govorim iz ličnog iskustva, a ne zato što volim AMD-a.
Ne znam kako da ti neko predlozi plocu ,ako ne znas koji je CPU .Valjda taj drugar ima box ili nesto na kome pise oznaka CPU.Jesu te ploce sa Nvidia chipsetom jeftine ,ali i vrlo nekvalitetne. Recimo Biostar A780L M2L+ 4260 din. bi bio u tom rangu po podrsci za CPU i AMD chipset,ali najbolje ipak proveri koji je to CPU .
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647004. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.