Budzet je ogranicen na 32.000 (+2000.din max),treba mi kuciste,novije generacije,iskljucivo za igranje igrica. Bitno mi je da bude najmanje 2.god garancije. Molio bih vas za savet sta kupiti i gde. Monitor imam 20 lg tft.
Ovo što ti je dao vlaovicm, sve je ok osim što grafa nije za igru i ne treba je uzimati. Možeš nešto uštedeti tako što uzmeš manji hdd u startu, ne znam da li moraš da kupuješ i optiku u celoj priči... ali, nekako `samo za igru` ne ide ispod 5750 ili 5770 grafike, ili da uzmeš neku polovnjaču bilo ATI bilo nVidia, pa kasnije upgrade. To, sve zajedno, taman nije dovoljno para - nema za povoljnu grafulju.
Znam i ja da za igranje ne treba ici ispod 5750, ali jednostavno za tu cifru ne moze bolje od ovoga. Kupovinom manjeg harda nece mnogo ustedeti, jedino eventualnom ne kupovinom optike + manji hard moze da se izvuce asus 5770.
:: Ovo što ti je dao vlaovicm, sve je ok osim što grafa nije za igru i ne treba je uzimati. Možeš nešto uštedeti tako što uzmeš manji hdd u startu, ne znam da li moraš da kupuješ i optiku u celoj priči... ali, nekako `samo za igru` ne ide ispod 5750 ili 5770 grafike, ili da uzmeš neku polovnjaču bilo ATI bilo nVidia, pa kasnije upgrade. :: To, sve zajedno, taman nije dovoljno para - nema za povoljnu grafulju :: :: :: :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
Znaci ipak treba ici na atijevu grafu 5770,mi smo se malo zalepili za gf9800 gt,ali je jedini problem izgleda sto je cena malo jaka,a nema dx 11,e sad koliko ce nam zaista biti potreban dx11? Sto se tice harda,mozda bi prosao i 320gb,mislim da ne treba ici ispod. Uglavnom hvala na savetima,dosta nam znaci misljenje nekoga ko je u toku,jer nam u nasem malom mestu,prodavci nude sve i svasta,i ono u fazonu,ovo je najbolja masina za te pare,i kao klasicna prica:ja sam prva ruka(pa navede neku vecu firmu),niko nema cene kao ja,pa cak ni bg frme.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647004. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.