imas i monitor i sve ,verovatno je i tu garancija,ja bih za to trazio minimum 300e,i to bez pardona! mada ladno moze i vise
jedan savet:NIKAD ne pokusavaj da prodas racunar kod preprodavaca,primera radi:Pre odredjenog vremena,stajao moj oglas za prodaju ovde,sve u svemu ovo moje ladno da ode za 130e-140e,i zove me jedan lik i pocne neshto da objasnjava trte mrte i kaze na kraju ja ti to uzimam odmah i placam slanje ,a ti dobjies 50 EVRA.SAmo sam mu reko : SANJAJ i prekino vezu mrs bre u.....
:: 160e :: :: heh ,postaje smesn :: :: Ja neznam sta je tebi smesno ali stvarno je smesno da lik stavlja za primer oglas koji vidim sad je izbrisan da za 270 eura prodaje polovan amd 4000,1gb,160 gb,integrusa,tft19 acer pa ako to vredi 270 njegov vredi 970 eura
Nisam ni obracao paznju na datum oglasa koji sam postovao... za Cooler master sphere imam garanciju, za graficku, maticnu, ram, 1 hdd, kuciste i monitor...( msm da imam i za procesor ali moram da pogledam.) Ja stvarno neznam koliko para da trazim za njega... Nemogu da pohvatam tehnologiju koliko brzo napreduje...
to sto VI ,preprodavci,racunate ,primera radi,da ova njegova maticna vredi 20e,a nekome ce te je tamo prodati za recimo 30-35e.A da ne pricam o tome ako naleti neko ko je neupucen,to ce te ga odrati ko beba zvecku!
pa covece,pa samo ovaj kuler za procesor kod nas kosta 40e nov,pa on moze da ga proda za 25-30e?sigurno!
pa monitor je 130e?ej bre to je sve,s`obzirom na ostatak konfe,relativno novo,za njega moze 100e da uzme
ma za tu vasu `sortu` ja sam reko sve i imam vec formirano misljenje...mrs.END
acagas:300 evra slobodno,a ovo necu da komentarisem dalje!
za 160e dobijes od mene MUPM:D mislim da je krajnje bezobrazno ponuditi tako jadnu cenu,toliko vrede monitor i grafika sami,realno
dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
:: to sto VI ,preprodavci,racunate ,primera radi,da ova njegova maticna vredi 20e,a nekome ce te je tamo prodati za recimo 30-35e.A da ne pricam o tome ako naleti neko ko je neupucen,to ce te ga odrati ko beba zvecku :: :: pa covece,pa samo ovaj kuler za procesor kod nas kosta 40e nov,pa on moze da ga proda za 25-30e?sigurno :: :: pa monitor je 130e?ej bre to je sve,s`obzirom na ostatak konfe,relativno novo,za njega moze 100e da uzm :: :: ma za tu vasu `sortu` ja sam reko sve i imam vec formirano misljenje...mrs.EN :: :: acagas:300 evra slobodno,a ovo necu da komentarisem dalje :: :: ::
Ako bas nisi upucen u te polovne cene, pazi se preprodavaca oni ce da ti osakate tu konfu. Kao sto svi rekose oko 300 eur sa monitorom, bez monitora tu negde oko 220 eur. Preprodavci su Bagra koja zaradjuje na necastan naci koji samo oni razumeju.
Razumem i ja da neko od toga zivi,ali pazi sledecu situaciju:
taj lik koji mi je zato nudio 50 evra,radi u narodnom pozoristu ,i to ne kao obican majsor ili teko neshto vec u organizaciji ,znaci na nekom visem mestu,i sad koja je njegova plata ,po mom misljenju veca od sigurno 80% ljudi u ovoj zemlji i on se sad nasao tu jos da mazne lovu preko prepodaje?
onda,ljubisa iz panceva,najpoznatiji lik na oglasima,pre nekih godinu dana stavio je radeon 9250 za 100e,pa smo se svi smejali ovde,al sama stvar nije smesna ,vec jadna,jer ce nekog zeznuti i maznuti mu lovu
sa druge,strane,lik koji za graficke stare 5-6 godine,prodaje za 80-100e,verovatno ne zivi od toga,vec radi negde a ovo mu dodje kao neka dopuna,kao i ovom prvom,pa taj koji takve cene drzi,nema sanse da radi samo to,koja je sansa da ti prodas to?mala,ali ipak postoji,al ipak nedovoljna za normalan zivot!
tako da ta prica da ljudi zive od toga,u ova dva slucaja pada u vodu ,toliko od mene
Ti to meni MUPM? Sta 160 eura? TMI = Too Much Information
:: za 160e dobijes od mene MUPM: :: mislim da je krajnje bezobrazno ponuditi tako jadnu cenu,toliko vrede monitor i grafika sami,realn :: :: :: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu :: :: :: to sto VI ,preprodavci,racunate ,primera radi,da ova njegova maticna vredi 20e,a nekome ce te je tamo prodati za recimo 30-35e.A da ne pricam o tome ako naleti neko ko je neupucen,to ce te ga odrati ko beba zvecku :: :: :: :: pa covece,pa samo ovaj kuler za procesor kod nas kosta 40e nov,pa on moze da ga proda za 25-30e?sigurno :: :: :: :: pa monitor je 130e?ej bre to je sve,s`obzirom na ostatak konfe,relativno novo,za njega moze 100e da uzm :: :: :: :: ma za tu vasu `sortu` ja sam reko sve i imam vec formirano misljenje...mrs.EN :: :: :: :: acagas:300 evra slobodno,a ovo necu da komentarisem dalje :: :: :: :: :: ::
Nemojte dizati tenzije momci, kako ja vidim da se niste bas najbolje razumeli...
1. Alexakralj je za konfu koja je bila na P*kom oglasima rekao da ne vredi vise od 160e (sto se moze procitati i u njegovim postovima iznad), a za ovu koju prodaje Acagas je rekao cenu od 250e kao plafon...
2. Skar to nije shvatio, ali hoce sada kada procita ovaj moj post...
3. Moje misljenje je da zbog monitora, graficke, i kucista/napajanja vrijedi tih 300e!
ATI je bas poznat po tome sto se klokuje dobro a pogotovu sto dobro skalira! Treba jedno 100 Mhz OC za svega 2 FPS u skoku ahaha! Default je keva! Pa koliko dobijes to ti je! ATI je takav i to je fakat!
:: Ti to meni MUPM :: Sta 160 eura :: TMI = Too Much Information :: :: :: za 160e dobijes od mene MUPM: :: :: mislim da je krajnje bezobrazno ponuditi tako jadnu cenu,toliko vrede monitor i grafika sami,realn :: ::
hahahahaha nisam mislio konkretno za aljoshukinga,nego na sve koji nude tako jadne cene,ja sam preprodajem fonove,pa nikad nisam bio bezobrazan i nisam imao problema,dok drugi malo,malo pa najebu eto 8god vec sljakam ko zmaj... @alexakralj mojne se ljutis nisam mislio na tebe bre co`ek @NMY djes bolan kolega
:: Nemojte dizati tenzije momci, kako ja vidim da se niste bas najbolje razumeli.. :: :: 1. Alexakralj je za konfu koja je bila na P*kom oglasima rekao da ne vredi vise od 160e (sto se moze procitati i u njegovim postovima iznad), a za ovu koju prodaje Acagas je rekao cenu od 250e kao plafon.. :: :: 2. Skar to nije shvatio, ali hoce sada kada procita ovaj moj post... :: :: 3. Moje misljenje je da zbog monitora, graficke, i kucista/napajanja vrijedi tih 300e :: :: :: https://www.tinyurl.com/ye5z6b :: :: ATI je bas poznat po tome sto se klokuje dobro a pogotovu sto dobro skalira! Treba jedno 100 Mhz OC za svega 2 FPS u skoku ahaha :: Default je keva! Pa koliko dobijes to ti je! ATI je takav i to je fakat! :: :: :: Ti to meni MUPM :: :: Sta 160 eura :: :: TMI = Too Much Information :: :: :: :: :: za 160e dobijes od mene MUPM: :: :: :: mislim da je krajnje bezobrazno ponuditi tako jadnu cenu,toliko vrede monitor i grafika sami,realn :: :: ::
Pozz zemo, uvek sam ja tu, procitam svasta, po nesto napisem, ali vecinom blejim u knjigu...
Znas kako je, faks -> kraj semestra, kolokvijuma koliko hoces, seminarski, projekti, svasta nesto, a i ispiti ce brzo, pa se nema bas vremena za piskaranje...
ATI je bas poznat po tome sto se klokuje dobro a pogotovu sto dobro skalira! Treba jedno 100 Mhz OC za svega 2 FPS u skoku ahaha! Default je keva! Pa koliko dobijes to ti je! ATI je takav i to je fakat!
veruj nemam pojma,imam u planu,al uvek nesto iskrsne,znas kako je uvek ne bude onako kako si planirao...u svakom slucaju ja javim:) pozz matori
:: Pozz zemo, uvek sam ja tu, procitam svasta, po nesto napisem, ali vecinom blejim u knjigu.. :: :: Znas kako je, faks -> kraj semestra, kolokvijuma koliko hoces, seminarski, projekti, svasta nesto, a i ispiti ce brzo, pa se nema bas vremena za piskaranje.. :: :: Kao ces u ove krajeve :: :: :: PS: Necemo vise OFFTopicHariti.. :: :: https://www.tinyurl.com/ye5z6b :: :: ATI je bas poznat po tome sto se klokuje dobro a pogotovu sto dobro skalira! Treba jedno 100 Mhz OC za svega 2 FPS u skoku ahaha :: Default je keva! Pa koliko dobijes to ti je! ATI je takav i to je fakat! :: :: :: @NM :: :: djes bolan koleg ::
Ključna stvar prilikom prodaje ove konfe jeste da UPOREDIŠ stvari sa ponudom novih kompova u radnjama. Ovakva konfiguracija ti je u oglasima oko 24.000 din sa slabijom grafom, losijim napajanjem, ali boljim procesorom ( Athlon II X2 ). Ovo ti je glavna kvaka kada se kupac premišlja da li da `doda` još koji eur ( kredit ) i da `spava` mirno, zbog garancije. Mišljenja sam da bi cenu trebalo da formiraš tu negde oko 300e i to zajedno sa monitorom, i da se spremiš za dobru diplomatiju - ubeđivanje. Mada će teško neko danas dati 300e za polovan komp, makar i dobar i vredan...
@skar ako slakas kao zmaj koliko ti onda to glava imas :) ? Inace imas tvoju radnju ili ne, ja koliko se secam jednom si pisao i pricao da imas tvoju radnju pa da si posle video da je to mnogo cimanja pa si se zaposlio ?
@acagas ovo ti vredi realno 250 evra, ali moze da se izvuce 300, a ako si u unutrasnjosti mozes i vise da izvuces !
Hwala momci.... Meni je u planu bilo da prodam ovu konfu i da skupim josh 100 jura i da kupim neki laptop. Ali sad vidim da je bolje da tih 100 jura dam na procesor i imacu mnogo bolje performanse nego sad... shta mislite o tome?
Pa to bi ti realno bilo najpametnije..... Imas plocu koja prodrzava X6,prelepo kuciste i sto bi se zezao da prodajes presipas.. kad ces skoro na isto da dodjes....
:: Hwala momci.... Meni je u planu bilo da prodam ovu konfu i da skupim josh 100 jura i da kupim neki laptop. Ali sad vidim da je bolje da tih 100 jura dam na procesor i imacu mnogo bolje performanse nego sad... shta mislite o tome :: :: ::
Dobra ideja skroz! Uradi tako! Ni jedan lap(za te pare) ne može da zaseni užitak na desktopu.
Be the change you want to see in the world.
:: Hwala momci.... Meni je u planu bilo da prodam ovu konfu i da skupim josh 100 jura i da kupim neki laptop. Ali sad vidim da je bolje da tih 100 jura dam na procesor i imacu mnogo bolje performanse nego sad... shta mislite o tome :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.