Dok Power Led (zelena) blinka, Power switch dugme je neupotrebljivo, tj. računar ne može da se upali !!!! Da bi mogao da se upali komp, mora ispravljač da se isključi iz struje vađenjem kabla ili na prekidač.
Da li neko ima ideju šta uzrokuje blinkanje power led-a posle shut down-a?
I tebi izgleda jasno, ali se nadaš nekom kecu iz rukava.... Windows gasi računar, komponentu po komponentu. Zadnje koje se (delomično, doduše) gasi je napajanje. Tvoje se ne gasi, odnosno, nepotpuno se gasi. Zaključi sam: ili je napajanje delomično skiknulo, ili je windows... pobrljavio, ili su postavke u BIOS-u mobo-a pogrešne.
Stavljano drugo napajanje......isto Podešavanja u BIOS-u su sigurno OK, čak je i upgredeovan i downgradeovan za probu......isto A što se Windows-a tiče, instaliran je svež......isto.
Otkaci sve sa MB, ostavi samo sta je neophodno za rad (NAPAJANJE, CPU, MB, VGA I RAM) plus naravno HDD i vidi da li ti se isto desava. Ukoliko se ne desava, dodaj komponentu po komponentu pa vidi dje ce ba da zapne. ako ti se pak i dalje desava,samo sa osnovnim komponentama, menjaj komponentu po komponentu dok se ne ugasi kako treba. ako nemas gde sa se snadjes za provereno ispravne komponente, onda nista ne diraj, nego brale, kuciste pod misku, pa pravac u najblizi servis. Poz.
sio mi ga Djuro, pa ako otkaci to sve sem onoga sto neko navede sta ima da otkaci, tj preporuka ti je da ostavis skoro sve nakaceno na napajanje sem mozda modema... i rezaca...
Mislim, i Edvark K. bi bio mastovitiji i konkretniji.
:: sio mi ga Djuro, pa ako otkaci to sve sem onoga sto neko navede sta ima da otkaci, tj preporuka ti je da ostavis skoro sve nakaceno na napajanje sem mozda modema... i rezaca.. :: :: Mislim, i Edvark K. bi bio mastovitiji i konkretniji :: :: Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !! :: ::
ne lupaj nego citaj... opet trazis djavola, aj smiri se malo ;)
Odma se dure i ljute, a da daju pleh savete to mogu, a ko sto rekoh i Edvard K. je imao preciznije, jos jedino da si mu rekao da dodje kod tebe u servis da mu to sredis onako usput dok sklapas deset konfiguracija odjednom.
Mislim stvarno, prestani da smaras ljude savetima ko da svi imaju BAR PO DVA PROVERENO ISPRAVNA REZERVNA DELA ZA SVAKU OD KOMPONENTI RACUNARA, i na kraju predlog idi u servis.
:: Odma se dure i ljute, a da daju pleh savete to mogu, a ko sto rekoh i Edvard K. je imao preciznije, jos jedino da si mu rekao da dodje kod tebe u servis da mu to sredis onako usput dok sklapas deset konfiguracija odjednom :: :: Mislim stvarno, prestani da smaras ljude savetima ko da svi imaju BAR PO DVA PROVERENO ISPRAVNA REZERVNA DELA ZA SVAKU OD KOMPONENTI RACUNARA, i na kraju predlog idi u servis :: :: Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !! :: ::
A ti prestani da se pravis pametan jer to defakto nisi. Nisi cak sposoban ni da prihvatis savet kao dobronameran jer si po prirodi iskompleksurani glupan. Misli o tome ;)
PS. Moji saveti su delotvorni, procesljaj malo arhivu, a inace nacin koji sam opisao je upravo za dijagnostiku maticne ploce.. U medjuvremenu pogledaj na svet malo vedrijim pogledom, prijace ti nekad u zivotu.
Dobronameran pozdrav za tebe, Abnere i nauci da citas kako pise a ne onako kako bi voleo da pise.
E zemljace ako cemo da se vredjamo i ti imas klempave usi !?!
A za razliku od tebe ja sam vedra i saljiva osoba jedino sto me nervireaju likovi koji su posisali sve znanje ovoga sveta.
Za likove poput tebe legenda domace glumacke scene Pavle Vujsic ima jedan izraz BALANSERO (Povratak Otpisanih).
Budi ti meni ziv i zdrav i ne shvataj sve komentare zlonamernima nego konstruktivnim da budes manje komplikovan i shvatljiv buduci da prosecan korisnik racunara ipak nema toliko rezervnih delova ko omanji servis ya racunare poput tvog.
:: E zemljace ako cemo da se vredjamo i ti imas klempave usi !? :: :: A za razliku od tebe ja sam vedra i saljiva osoba jedino sto me nervireaju likovi koji su posisali sve znanje ovoga sveta :: :: Za likove poput tebe legenda domace glumacke scene Pavle Vujsic ima jedan izraz BALANSERO (Povratak Otpisanih) :: :: Budi ti meni ziv i zdrav i ne shvataj sve komentare zlonamernima nego konstruktivnim da budes manje komplikovan i shvatljiv buduci da prosecan korisnik racunara ipak nema toliko rezervnih delova ko omanji servis ya racunare poput tvog :: :: Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !! :: ::
Nadam se da ti ne smeta da te malo citiram... nekako mi je bas simpa. pozz
"A za razliku od tebe ja sam vedra i saljiva osoba jedino sto me nervireaju likovi koji su posisali sve znanje ovoga sveta." - MaliAbner.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.