Koje proizvodjace treba izbegavati sto se tice komponenti?Koji su to brendovi koje ne treba uzimati u svakoj od podkategorija jer imaju ceste probleme,crkavanja i tome slicno:
1.ploce 2.memorije 3.napajanja 4.grafike 5.periferije 6.monitori 7.tvrdi i opticki diskovi
idi opleti nešto, biće ti bolje. Stvarno imam utisak da namerno postavljaš ovakva i slična pitanja da iznerviraš ljude. Odgovor glasi: za svih tvojih 7 pitanja imaš 10000007 tema i odgovora i to samo na Pc berzi a da ne govorim o drugim sajtovima. FAQ je zahvaljujući tebi dobio novo značenje a to je Frequently Annoying Questions
Ako neces da ti crkava, najbolje da ne kupujes nista. Stres oko crkavanja moze da dobijes sutra. Kupi loptu ili pecaljku , pa u ribolov. Smiruje zivce, opusta, i ne crkava nista, za sta si dao pare. Zapamti , miran san je najvazniji :))))
A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 Thermaltake Soprano RS 200 Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, AAKS ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
Što je najgore, mislim da ovo nije prvi put da je postavljao čovek ovu temu...
FAQ, tvoje pitanje je jako obimno i previše opšte. Svi proizvođači komponenti imaju probleme, neki više neki manje. Uglavnom je pravilo: što kvalitetnije to skuplje.
:: :: Još jedno od njegovih klasičnih pitanja :: :: `Hajde ako vam nije problem da ukratko prepričate sva iskustva sa hardverom koja ste u životu imali. Šta je to za vas, par hiljada rečenica. :: :: O svakom mogućem hardveru je ovde bilo reči, o iskustvima, problemima itd....al ko će da radi search :: :: @servisp :: Apsulutno tačno. Ej i uzgred, sredio sam onu P3B-F ploču (corrupted BIOS), autoexec.bat sa komandom fleša, na sys disketi itd...... :: :: ::
Upućen je on i te kako. Kad je meni sa konjskim živcima prso film... Kad bi postojala opcija da se izlistaju sve teme određenog user-a ...
NEMOJ NA SILU, UZMI VEĆI ČEKIĆ
:: ...ne treba sad da ga napušavamo zbog toga.. :: :: Što je najgore, mislim da ovo nije prvi put da je postavljao čovek ovu temu.. :: :: FAQ, tvoje pitanje je jako obimno i previše opšte. Svi proizvođači komponenti imaju probleme, neki više neki manje. Uglavnom je pravilo: što kvalitetnije to skuplje :: :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py :: ::
Izbegavaj svih sedam navedenih komponenti i neces imati problema...
Intel Q6600 @2.4GHz-Thermaltake V1(OCZ Freeze Extreme) Asus P5Q-E 2x2GB Kingston 800MHz,Artic Cooling RC Turbo Module 1x250GB Seagate , 1x500GB WD Sapphire 5770 Vapor x 860/1200MHz CM Elite 332 Corsair CMPSU-650TX Logitech G11 + A4Tech X7 Asus MB19SE Xoro 5.1 http://www.youtube.com/watch?v=GTOqIL0fOCs
:: Koje proizvodjace treba izbegavati sto se tice komponenti?Koji su to brendovi koje ne treba uzimati u svakoj od podkategorija jer imaju ceste probleme,crkavanja i tome slicno :: :: 1.ploc :: 2.memorij :: 3.napajanj :: 4.grafik :: 5.periferij :: 6.monitor :: 7.tvrdi i opticki diskov :: :: zahvaljujem na odgovor :: ::
Izbegavaj sve sto je napravljeno u kini i kupi samo domace proizvode! Znaci, komponente moraju mirisati na beli luk, imati oznaku handmade na sebi i obavezno Made in Serbia! To je pravljeno za izvoz i boljeg je kvaliteta :)
________________________ Ja sam najpametniji... ...kaze moj desetogodisnji sin!
tri stvari koje ne crkavaju kamen kliker nakovanj.... zahvaljujem
dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
:: Izbegavaj sve sto je napravljeno u kini i kupi samo domace proizvode :: Znaci, komponente moraju mirisati na beli luk, imati oznaku handmade na sebi i obavezno Made in Serbia! To je pravljeno za izvoz i boljeg je kvaliteta :) :: :: _______________________ :: Ja sam najpametniji.. :: ...kaze moj desetogodisnji sin :: ::
matori brendovi koji se vise ne proizvode se ne racunaju.
1. MSI, Gigabyte (srednji segmenti), u visokim su dosta dobri, ali necu reci odlicni. 2. ovo nema potrebe da navodim, jer se retko desava crkavanje, ali ajde evo, Transcend, itd. 3. KME, FRONTIER, Blueberry i sva ta `pero` napajanja na kojima pise 500W... 4. MSI, Gigabyte (srednji segment, a od visokih, non-referent) 5. A4tech, Genius, Topway, blabla.. 6. Kinetix, itd (ovo je stvarno smesno, jer koliko para,toliko muzike i slike) 7. tvrdi diskovi? nem` pojma, valjda si mislio na hdd, u tom slucaju, WD Green, samo zato sto radi sporo...opticki diskovi, najisplativiji Verbatim, najbolji Memorex i ostali koji nisu made in china.
Kao sto vidis, pokusao sam da ti odgovorim, ali ti u stvari nista nisam odgovorio, jer za ovo ne postoji konkretan odgovor . Stoji ovo sto su ti rekli, da sve crkava, samo je poenta koliko cesto crkava, visoki procenti mogu biti obostrani, i u srednjim i u visokim klasama.
Sta fali A4Tech..?Imam A4Tech X7 pacova i izvanredan je...ne bih ga menjao ni za jednog Razera ili Logitech-ka..+ jeftiniji je duplo...
Intel Q6600 @2.4GHz-Thermaltake V1(OCZ Freeze Extreme) Asus P5Q-E 2x2GB Kingston 800MHz,Artic Cooling RC Turbo Module 1x250GB Seagate , 1x500GB WD Sapphire 5770 Vapor x 860/1200MHz CM Elite 332 Corsair CMPSU-650TX Logitech G11 + A4Tech X7 Asus MB19SE Xoro 5.1 http://www.youtube.com/watch?v=GTOqIL0fOCs
:: matori brendovi koji se vise ne proizvode se ne racunaju :: :: 1. MSI, Gigabyte (srednji segmenti), u visokim su dosta dobri, ali necu reci odlicni :: 2. ovo nema potrebe da navodim, jer se retko desava crkavanje, ali ajde evo, Transcend, itd :: 3. KME, FRONTIER, Blueberry i sva ta `pero` napajanja na kojima pise 500W.. :: 4. MSI, Gigabyte (srednji segment, a od visokih, non-referent :: 5. A4tech, Genius, Topway, blabla. :: 6. Kinetix, itd (ovo je stvarno smesno, jer koliko para,toliko muzike i slike :: 7. tvrdi diskovi? nem` pojma, valjda si mislio na hdd, u tom slucaju, WD Green, samo zato sto radi sporo...opticki diskovi, najisplativiji Verbatim, najbolji Memorex i ostali koji nisu made in china :: :: Kao sto vidis, pokusao sam da ti odgovorim, ali ti u stvari nista nisam odgovorio, jer za ovo ne postoji konkretan odgovor . :: Stoji ovo sto su ti rekli, da sve crkava, samo je poenta koliko cesto crkava, visoki procenti mogu biti obostrani, i u srednjim i u visokim klasama :: :: ::
nemoj da se uvredis, ali ja znam sta mu fali, a sta ne fali i fali Razer-u, Microsoft-u i Logitech-u, sve je u pragu tolerancije, neko preferira Razer, neko Logi, a neko A4tech, zato sam i naglasio da je moje subjektivno misljenje..
::Sta fali A4Tech..?Imam A4Tech X7 pacova i izvanredan je...ne bih ga menjao ni za jednog Razera ili Logitech-ka..+ jeftiniji je duplo...
Koje postove treba izbegavati: - koliko ovo košta? - zna li iko kako se pretražuje na gogletu? - ovoliki je moj, koliki je vaš? - imam 4500€, šta mislite da li je dovoljno za yamb? - prdite li u prostoriji sa računarom, ili izlazite napolje? - a zimi? - nvidia je shit - daamit je shit - koliko jezgara mi je dovoljno ali sam ja već odabrao šest? - sastavite mi igračku konfiguraciju za 54€ i ni cent više!... ... šta mislite o keruši Mili, dnevnicama poslanika i dugovima Grčke? Hoće li zbog toga pojeftiniti ATI a smanjiti se temperatura Gvozdi? itd. i ja nekad imam vremena na bacanje.... Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
:: Koje postove treba izbegavati :: - koliko ovo košta :: - zna li iko kako se pretražuje na gogletu :: - ovoliki je moj, koliki je vaš :: - imam 4500€, šta mislite da li je dovoljno za yamb :: - prdite li u prostoriji sa računarom, ili izlazite napolje :: - a zimi :: - nvidia je shi :: - daamit je shi :: - koliko jezgara mi je dovoljno ali sam ja već odabrao šest :: - sastavite mi igračku konfiguraciju za 54€ i ni cent više!.. :: ... šta mislite o keruši Mili, dnevnicama poslanika i dugovima Grčke? Hoće li zbog toga pojeftiniti ATI a smanjiti se temperatura Gvozdi :: itd. i ja nekad imam vremena na bacanje... :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
:: Koje postove treba izbegavati :: - koliko ovo košta :: - zna li iko kako se pretražuje na gogletu :: - ovoliki je moj, koliki je vaš :: - imam 4500€, šta mislite da li je dovoljno za yamb :: - prdite li u prostoriji sa računarom, ili izlazite napolje :: - a zimi :: - nvidia je shi :: - daamit je shi :: - koliko jezgara mi je dovoljno ali sam ja već odabrao šest :: - sastavite mi igračku konfiguraciju za 54€ i ni cent više!.. :: ... šta mislite o keruši Mili, dnevnicama poslanika i dugovima Grčke? Hoće li zbog toga pojeftiniti ATI a smanjiti se temperatura Gvozdi :: itd. i ja nekad imam vremena na bacanje... :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
Da se ja pitam ja bih ovuda proterao autobus, pa nije ovo tako loše kao što izgleda :)
keep your head up legs closed eyes open
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.