Da budem iskren i precizan, devojka me zamolila da njenoj sestri preporucim neki komp! Znaci ljudi pomagajte kako znate i umete, da se ne obrukam, sta da radim kad sam se hvalio da se razumem u racunare :PPP
Salu na stranu, dugo se nisam zanimao sa konfiguracijama, pa sam malo ispao iz fazona.
Daj te mi neku preporuku za BEST BUY varijantu, solidne konfe za basic koriscenje racunara, znaci kucna varijanta bez igranja igrica.
Konfa oko 20K dinara i neki TFT oko 10K din, ali ni dinar vise !!!
Pa ako vas ne mrzi da prozujite netom 15 minuta i da mi preporucite neku vec gotovu konfiguraciju npr. winwin, pc practic, comtrade itd
ps. iz iste firme neka bude i monitor da se sve pazari na jednom mestu
Video sam i ja te konfe, ja bih iskreno da 3000 vise i kupio sa grafom, ali jbg ne odlucujem ja, a fora je da je jeftino, mada za njene potrebe i polovan od 100e bi bio extra.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647004. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.