Imam konf amd 3800x2, gt7600.512 gail i napajanje od 550w LC power. Desava mi se da se ugasi kada igram ISS 6, iz cista mira. I posle nekog neodredjenog vremena. Onda moram da iskljucim napajanje pa ukljucim da bi ga upalio. A sada mi se desilo da se resetovao kada sam ukljucio da reze dvd, a pritom je bilo ukljuceno jos par programa, photoshop, winamp... Ali ovaj put nisam morao da iskljucujem napajanje da bi ga upalio. Zna li neko razlog zbog cega mi se ovo desava, sta da proverim??? Sta ne valja...
Tako sam i mislio....probaj da zamenis ide kabal sa nekim ti cooler masterovim IDE kablom ili neki slican(meni vec u 2 masine koje sam pakovao je zezao fabricki IDE kabl kao i drugi obicni) tako da probaj to...Javi da znamo sta si uradio...Pozzz
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.