konfiguracija je kao sto sam naveo sa 8GB (4x2GB) corsair xms2, ako prodam za neku dobru cenu mozda se kasnije ponovim sa nekom zescom konfiguracijom, kad se pristedi :)
keep your head up legs closed eyes open
:: Jel ti to nas malo... 8GB rama? Sto prodajes takav komp, razumeo bi jedino ako hoces drugi spu.. :: :: ::
~350-380 evra, i to samo zbog rama, ne znam sta ce nekome 8GB, bolje prodaj sva stapa i ostavi dva sa konfiguracijom.... Za dva stapa odvojeno bi dobio vise mogao bi vise da ih cenis nego kad bi bilo svezajedno....
:: :: :: :: Pocesor 50-60 :: ploca 35 :: ram 120 :: grafika 120e (diskutabilno dal ce biti zainteresovanih :: hard 30 :: lc 20-25 :: za ostalo ne znam kako se krecu cene.
Najveći minus je napajanje. Reći ćeš da to sve radi ali si ipak tu napravio šortkat. Te komponente zaslužuju bolje. Ploča je mnogo manji minus ali je ipak minus. Taj P965 je prvi čip set koji je podržavao Core 2 Duo ali je trebalo da sačekaš par nedelja na P35. Ni taj kuler mi se ne sviđa. Deluje veliko i razbacano ali je u osnovi njesra. Postoje mnogo bolji primerci Thermalright-a i Noctua-e a da nisu koštali puno više. Na zapadnim forumima postoji jedna izreka...prijatelj prijatelju nikada ne preporučuje Thermalright. Probao sam nekoliko preoizvoda i bojim se da moram da se složim sa tim. To su minusi.
Veliki plusevi su svakako grafika i naravno memorija i to posebno količina iste. Kućište je plus, očigledno.
Sve u svemu ispod 350e nikako. Mada i to bi bila u neku ruku uvreda. 400e i beži na i5 (i7). Ali ovog puta da uzmeš ljudsko napajanje i ploču koja podržava SLI. SLI na i7 samo klizi klizi klizi
I dođosmo do onoga što mi je prvo palo na pamaet. Zadrži ti lepo tu grafiku a ostalo prodaj, 250e ili 300 ako uspeš. Pa kupiš još jedan takav GTX260 i sve to na novi i5 (i7). Dobićeš nešto što je blizu GTX295. Kasnije možeš da pređeš i na neki Fermi.
Hvala svima na pomoci, a posebno FSamiru za ovako detaljan odgovor, a za skyfire Cas Latency 4, Timing 4-4-4-12 pozdrav
keep your head up legs closed eyes open
:: :: To ti je ovako :: :: Najveći minus je napajanje. Reći ćeš da to sve radi ali si ipak tu napravio šortkat. Te komponente zaslužuju bolje :: Ploča je mnogo manji minus ali je ipak minus. Taj P965 je prvi čip set koji je podržavao Core 2 Duo ali je trebalo da sačekaš par nedelja na P35 :: Ni taj kuler mi se ne sviđa. Deluje veliko i razbacano ali je u osnovi njesra. Postoje mnogo bolji primerci Thermalright-a i Noctua-e a da nisu koštali puno više :: Na zapadnim forumima postoji jedna izreka...prijatelj prijatelju nikada ne preporučuje Thermalright. Probao sam nekoliko preoizvoda i bojim se da moram da se složim sa tim :: To su minusi :: :: Veliki plusevi su svakako grafika i naravno memorija i to posebno količina iste :: Kućište je plus, očigledno :: :: Sve u svemu ispod 350e nikako. Mada i to bi bila u neku ruku uvreda :: 400e i beži na i5 (i7) :: Ali ovog puta da uzmeš ljudsko napajanje i ploču koja podržava SLI :: SLI na i7 samo klizi klizi kliz :: :: I dođosmo do onoga što mi je prvo palo na pamaet :: Zadrži ti lepo tu grafiku a ostalo prodaj, 250e ili 300 ako uspeš. Pa kupiš još jedan takav GTX260 i sve to na novi i5 (i7). Dobićeš nešto što je blizu GTX295 :: Kasnije možeš da pređeš i na neki Fermi :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.