Ako bi mogli nekako umuvajte tu i phenom x3 (720 ili 710) bez monitora (vec imam jedan od 21,5`), tastature i misa. I jos nesto, posto nisam iz BG-a nije li bolje da to bude sklopljeno sve u jednoj firmi jer ce posta da me odere za svaku zasebnu komponentu Hvala unapred i pozdrav
Nista, moracu da se steknem jos malo. Nece Assassins creed 2 da moci da se igra kako valja u Full rezoluciji... Nego Jeste li vi ljudi primetili da Phenomax3 nigde nema? Plameni iscimacu te opet ali mi obavezno reci sledeci put u kojoj je to firmi. Pozdrav
Evo ti zanimljiv predlog, imas nov pc, sa garancijom od 12 meseci, koji u radnjama kosta 350e, za 260e. Isplati ti se i da dođes sam po njega, umesto da ti se šalje... Call of Duty 6 na 22` u full-u, itd...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.