Ovi nisu normalni sta su sklepali.. Ubacili vrhunske komponente na tako mali prostor bez prave mogucnosti provetravanja tj protoka vazduha..Onaj i7 je na izdisaju temperature i na default..Svasta ..Prodaju maglu za tolike pare + stavili GTX285 .. Ni manjeg kucista ni vece guzve..Sve u svemu bolest!
:: sta znas covece mozda ga neko igra u ledari :: :: Eternity has carry for a legend, and with it the curse of time was born By Warcraft `Curse of time` :: :: My childhood http://www.youtube.com/watch?v=ArQap_viOS :: :: :: ::
Ajde kada se vec govori o promasenim investicijama.
Juce djoko_srb sa ovog foruma dosao kod mene i doneo najnoviji Svet kompjutera, i ja citam u rubrici pisma ka njihovoj redakciji, i oni liku na prvu preporuce karticu GTS 250 / GTX260, i automatski smislim da im saljem email, sto sam i uradio, jer su u tom cenovnom rangu 5750/5770 najisplativije kartice, a da ne napominjem sto je 5770 jeftinija skoro 3000 od GTX260, a svi znaju odnos performansi izmedju njih :). Kad sam ovo procitao automatski rotacija na temu Fermi, da tu nisu napisali hladan, tih itd. :), ali tu je bilo ok. I kritikovao sam ih u jos jednoj stvari jer je autor teksta o Starcraft II pola rubrike pisao svoja osecanja, a u drugoj polovini pola osecanja pola nesto trece, umesto osecanja u 10 redova, ostatak nove jedinice i kraj :). Rekao sam im malo da porade na objektivnosti, a rubrika koja je po meni stvarno dobra je Net Play. Odoh sad u off, ali jbg :).
Edit: We`re informed that SmoothCreations fixed several issues with this build during the review. The changes include a different PSU, and additional rear fan, and the GTX285 is no longer offered as an option. __________________ Scourge of PCBerza
:: Edit: We`re informed that SmoothCreations fixed several issues with this build during the review. The changes include a different PSU, and additional rear fan, and the GTX285 is no longer offered as an option :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
XaXa,sinulo im posle skajeve teme ovde.Nocas oko 02,30h
:: Edit: We`re informed that SmoothCreations fixed several issues with this build during the review. The changes include a different PSU, and additional rear fan, and the GTX285 is no longer offered as an option :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.